MESEČNI HOROSKOP OD 20. MAJA DO 20. JUNA: Blizancima dobar period za posao, Škorpija upoznaje zanimljivu osobu, Ribe da paze šta potpisuju

Astrolog Marina Jungić Milošević

19. 05. 2024. u 21:00

SAZNAJTE šta vam mesečni horoskop predviđa za period koji je pred nama, za period boravka Sunca preko znaka Blizanaca, od 20. maja do 20. juna, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, kako ćete se slagati sa ukućanima i prijateljima, kako će da vas služi zdravlje.

МЕСЕЧНИ ХОРОСКОП ОД 20. МАЈА ДО 20. ЈУНА: Близанцима добар период за посао, Шкорпија упознаје занимљиву особу, Рибе да пазе шта потписују

Foto: Shutterstock

PREPORUKA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o mesečnom uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Foto Pixabay free images

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Sunce i Jupiter (posle 12 godina) u trećoj kući, posle 26. maja, donose vam nove ideje i zaradu preko dva posla, kraća putovanja, više mogućnosti za obrazovanje, dobijanje pasoša, kupovinu kola. Od 3. do 8. juna možete da ostvarite sve što želite jer već posle 9. juna, ulaskom u Bika, slabi uticaj vašeg vladaoca Marsa, planete akcije. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Ribama i Devici, 30. maja i 14. juna, pazite šta potpisujete i kako ulažete novac.

Ljubav Naglašen znak Blizanaca u kome će se posle 23. maja (kada će biti i pun Mesec u Strelcu) naći i Venera, vladalac ljubavnog života, slobodnim Ovnovima donosi sudbinski susret na kraćem putu ili predavanju. U vreme mladog Meseca u Blizancima, 6. juna, treća osoba može da se umeša u vašu emotivnu vezu. Krajem perioda, mogući su konflikti sa bračnim partnerom i mlađim članovima porodice.

Zdravlje Podložnost infekcijama.

Foto Pixabay free images

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Iskoristite moć Jupitera koji 26. maja, posle 12 godina, ulazi u drugu kuću gde se već nalaze Sunce i vaš vladalac Venera, donoseći vam duple prihode i povišicu (naročito od 2. do 17. juna), ali i troškove. Ako vam nude posao, tražite veću platu od ponuđene. U vreme poslednje i prve četvrti u Ribama i Devici, 30. maja i 14. juna, realizujete planove preko prijatelja i velikih organizacija. Putovanja i uslužne delatnosti, krajem perioda, donose novac.

Ljubav Pet planeta u drugoj astrološkoj kući, tokom ovog perioda, slobodnim Bikovima donosi ljubav preko posla. Posle 9. juna, Mars, planete strasti, ulazi u vaš znak, pa raste vaša sumnja u partnerovu iskrenost. U vreme punog i mladog Meseca u Strelcu i Blizancima, 23. maja i 6. juna, moguć strastveni susret sa strancem i dilema za koga od dve podjednako interesantne osobe da se odlučite. Venera i Merkur 17. juna ulaze u Raka i prave trigon sa Mesecom u škorpiji,

Zdravlje Pluća. Alergija.

Foto Pixabay free images

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Posao Mnoštvo planeta u vašem znaku uključujući i Jupiter, koji posle 12 godina, 26. maja ulazi u polje ličnih mogućnosti, donosi vam šanse za realizaciju sjajnih ideja i bolje kontakte sa strancima. Do 6. juna (mlad Mesec u Blizancima) otvaraju vam se mnoga vrata. Poslednja i prva četvrt u Ribama i Devici, 30. maja i 14. juna, majskim Blizancima donosi vanredne troškove i rasprave sa ženama. Šansa za veću zaradu 17. juna.

Ljubav Vaša popularnost raste tokom ovog perioda kada možete da planirate i potomstvo i promenu fizičkog izgleda. Od 3. do 17. juna, moguć susret sa mlađom osobom preko interneta ili na putu. Pun i mlad Mesec u Strelcu i Blizancima, 23. maja i 6. juna, donose vam ljubav i veliku popularnost kod suprotnog pola. Posle 9. juna, Mars, planeta strasti, u 12. kući nagoveštava ulazak u tajnu romansu.

Zdravlje Štitna žlezda. Podložnost povredama.

Foto: Free Images Pixabay

Rak (22. 6 - 22. 7)

Posao Planeta blagostanja i kontakata sa strancima, posle 12 godina, u vašoj 12. kući, počev od 26. maja donosi vam promenu statusa na poslu, rad od kuće ili u struci u prekookeanskoj zemlji, unapređenje, stipendiju, usavršavanje u inostranstvu, veće prihode (paralelni poslovi). Od 3. do 17. juna, pazite šta potpisujete, a nakon 9. juna moguć je sukob sa prijateljem. U vreme poslednje i prve četvrti u Ribama i Devici, 30. maja i 14. juna, problemi sa putnim dokumentima i u saobraćaju.

Ljubav Vaš vladalac Mesec, jednom godišnje pun u Strelcu, 23. maja, nagoveštava susret sa zauzetom osobom koju poznajete preko posla ili sa kraćeg puta. Naglašen znak Blizanaca, u kome se 6. juna formira i mlad Mesec, donosi vam susret s kolegom ili nekim ko se bavi naukom, medicinom, farmacijom. Oko 17. juna, može da vas obuzme pravi ljubavni zanos, zbog osobe koju ste upoznali preko interneta.

Zdravlje Potražite savet psihoterapeuta.

 

Foto Pixabay free images

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Posao Preko vaše 11. kuće, od 26. maja, posle 12 godina, prelazi Jupiter, simbol srećnih okolnosti i bogatstva - želje vam se ispunjavaju, problemi brže rešavaju. Od 3. do 17. juna, u krug vaših prijatelja ulaze novi, obrazovani, ugledni ljudi, a moguće je i članstvo u novim udruženjima, strankama, pokretanje privatnog biznisa, dobra penzija. Poslednja i prva četvrt u Ribama i Devici, 30. maja i 14. juna, donose konflikte sa saradnicima, kao i originalne ideje.

Ljubav Početkom juna, prijatelj vam može otkriti šta zaista oseća prema vama. Pun i mlad Mesec u Strelcu i Blizancima, 23. maja i 6. juna, donosi vam ljubav na kraćem putu u inostranstvu. Moguća iznenadna selidba. Planete ljubavi i flerta, Venera i Merkur, 17. juna ulaze u 12. kuću i prave trigon sa Mesecom u Škorpiji, nagoveštavajući tajnu romansu ili upoznavanje preko društvene mreže.

Zdravlje Kičma. Kardiovaskularne tegobe.

 

Foto Pixabay free images

Devica (23. 8 - 22. 9)

Posao Sa ulaskom Jupitera u kuću karijere, 26. maja, posle 12 godina, očekuju vas promene na poslu ili radnom mestu. Još kada se Jupiter udruži s Merkurom, od 3. do 17. juna, eto unapređenja, ali i više obaveza, toliko da ne možete sve da postignete. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Ribama i vašem znaku, 30. maja i 14. juna, donose vam uspeh preko neke javne, delatnosti, odnosno, odlaganje planova. Ako dobijete ponudu krajem perioda, posavetujte se sa Škorpijom.

Ljubav U vreme punog i mladog Meseca u Strelcu i Blizancima, 23. maja i 6. juna, moguće su rasprave sa voljenom osobom, a posle 9. juna i ljubomorne scene. Jupiter je i jedan od vladalaca polja partnerskih odnosa, pa njegov tranzit preko sedmog polja, može da vam donese i veridbu ili brak (mada je bolje da sačekate još godinu dana). Krajem perioda, pažnju može da vam privuče jedan Rak.

Zdravlje Podložnost povredama.

 

Foto: Free Images Pixabay

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Posao Jupiter u devetoj kući, posle 12 godina, od 26. maja, najavljuje životne preokrete, završetak obrazovanja ili upis u željenu školu ili na fakultet, kurs, mnogo putovanja, interes za nova znanja, selidbu u daleko inostranstvo. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u Ribama i Devici, 30. maja i 14. juna, pazite se tračeva i slatkorečivih kolega. Naglašeno polje karijere, posle 17. juna, donosi vam isplative angažmane, ali i vanredne troškove.

Ljubav Pun i mlad Mesec u Strelcu i Blizancima, 23. maja i 6. juna, donose vam brojne susrete i poznantstva sa interesantnim osobama, a 3. juna flert sa šarmantnom, mlađom osobom na kraćem putu. Posle godinu dana, Mars, planeta strasti koja upravlja vašim partnerskim odnosima, 9. juna ulazi u Bika, što podstiče partnerovu posesivnost i ljubomoru. Krajem perioda, dobijate romantičnu poruku od Blizanaca.

Zdravlje Podložnost povredama. Venska cirkulacija.

 

Foto: Free Images Pixabay

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Posao Sa ulaskom Jupitera u kuću novca, posle 12 godina, od 26. maja, vaš ljubavni ili poslovni partner će želeti da ulažu u vaše ideje. Lakše ćete dobiti pozajmicu, kredit, sponzorstvo, stambeni kredit, nasledstvo (zemlju ili nekretninu koju ćete rentirati). Poslednja i prva četvrt u Ribama i Devici, 30. maja i 14. juna, donosi vam novac i odlaže planove. Igrajte igre na sreću od 30. maja do 4. juna. Vaš vladalac Mars u Bika, posle 9. juna, najavljuje vanredne troškove.

Ljubav Pun i mlad Mesec u Strelcu i Blizancima, 23. maja i 6. juna, donose vam susret s nekim na službenom putu ili seminaru, predavanju, kursu učenja jezika ili usavšavanja neke nove veštine. U poslednjoj sedmici perioda, preko interneta možete da upoznate privlačnu, senzibilnu osobu. Krajem perioda, u vaš život može da uđe osoba koja stiže sa dužeg puta u s kojom ćete poželeti da ostvarite ozbiljnu vezu.

Zdravlje Podložnost povredama.

 

Foto: Free Images Pixabay

Strelac (23.11 - 21. 12)

Posao Vaš vladalac Jupiter, posle 12 godina, u sedmoj kući, od 26. maja stavlja akcenat na svaki oblik ortakluka. Vaša popularnost raste, ako ste na javnoj sceni, biće puno aplauza.Od 3. do 8. juna, stižu ponude za nove angažmane i gostovanja. Sportisti potpisuju nove ugovore, dobijaju nove sponzore i veće šanse za prelazak u inostrane klubove. U vreme poslednje i prve četvrti u Ribama i Devici, 30. maja i 14. juna, moguće su trzavice u domu, kao i sa nadređenima.

Ljubav Pun i mlad Mesec u vašem znaku (jednom godišnje) i Blizancima, 23. maja i 6. juna, slobodnim Strelcima može da donose novog partnera ili ulazak u brak. Ako veza škripi već neko vreme, moguć je razvod ili razotkrivanje paralelnih veza. Posle 9. juna, može da vam se udvara neko koga ćete upoznati preko posla, a krajem perioda, naglašeno polje strasti, nagoveštava ulazak u tajnu romansu.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

 

Foto: Free Images Pixabay

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Posao Naglašeno šesto polje, u koje 26. maja, posle 12 godina, ulazi Jupiter, planeta prosperiteta i kontakata sa strancima, donosi vam nove mogućnosti i ideje, ali i posla preko glave. Ako tražite posao, velike su šanse da se zaposlite. U vreme poslednje i prve Mesečeve četvrti u trećem i devetom polju, 30. maja i 14. juna, novac vam pridtiže preko intelektualnih i uslužnih delatnosti, kao i putovanja i osoba koje žive u drugom gradu.

Ljubav Pun i mlad Mesec u Strelcu i Blizancima, 23. maja i 6. juna, slobodnim Jarčevima donosi početak romanse sa osobom koja često putuje i vezu sa kolegom. Od 3. do 8. juna, na službenom putu možete da upoznate mlađu osobu. Ulazak Marsa u polje ljubavi, 9. juna, podstiče strasti i ljubomorne scene zbog partnerove posesivnosti. Krajem perioda, u vaš život može da uđe nova ljubav.

Zdravlje Pojačane hronične tegobe. Zglobovi, pluća. Alergije.

Foto: Free Images Pixabay

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Jupiter, posle 12 godina, 26. maja, ulazi u kuću kreativnosti, sporta i srećnih okolnosti, praveći trigon sa Plutonom u vašem znaku. Sportistima se otvaraju nove mogućnosti, prelazak ili transfer u novi klub, dok je za decu i mlade koji nikada nisu trenirali, pravi trenutak da krenu na košarku, odbojku, rukomet. Poslednja i prva Mesečeva četvrt u Ribama i Devici, 30. maja i 14. juna, donosi angažman muzičarima koji imaju svoj studio.

Ljubav U vreme punog i mladog Meseca, 23. maja i 6. juna očekuje vas poznanstvo s nekim preko posla ili prijatelja, kao i na muzičkom ili sportskom događaju. Slobodne Vodolije će se zaljubiti u inostranstvu, a zauzete mogu postati roditelji. Mogu da vam se dopadnu i dve podjednako interesantne osobe. Ako ste u zrelijim godinama, možete dobiti unuke ili će vaši naslednici da se vere ili uđu u brak.

Zdravlje Podložnost povredama u kući.

Foto: Free Images Pixabay

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Posao Vaš suvladalac Jupiter, planeta blagostanja i novca, posle 12 godina, 26. maja, ulazi u kuću privatnosti: možete da nasledite nekretninu od roditelja ili rođaka, kao i porodični posao, da započnete ili proširite svoj privatni biznis, da renovirate stan, gradite kuću, selite se. Stiže prinova, bilo da postajete roditelji ili dobijate unuke. Poslednja i prva četvrt u vašem znaku i Devici, 30. maja i 14. juna, usporava planove i upozorava na oprez sa ugovorima.

Ljubav Naglašen znak Blizanaca stavlja akcenat na porodični život i odnos sa voljenom osobom, posebno od 3. do 8. juna. U vreme punog i mladog Meseca u Strelcu i Blizancima, 23. maja i 14. juna, moguće su trzavice ako ste rođeni u prvoj i trećoj dekadi. Posle 9. juna, slobodne Ribe mogu da upoznaju osobu koja često putuje, a oko 17. juna, nekoga ko predaje u drugom gradu ili zemlji.

Zdravlje Dodatni oprez u saobraćaju.


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu