NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

NIKADA SE NEĆU POVUĆI PRED NASILNICIMA: Oglasio se Relja Ognjenović nakon incidenta na Banjici

Novosti online

19. 05. 2024. u 17:22

RELjA Ognjenović, član Glavnog odbora SNS-a i potpredsednik Opštinskog odbora SNS Voždovac oglasio se nakon jučerašnjeg incidenta na Banjici.

НИКАДА СЕ НЕЋУ ПОВУЋИ ПРЕД НАСИЛНИЦИМА: Огласио се Реља Огњеновић након инцидента на Бањици

Foto: SNS

- Juče, nakon mog obilaska kolega i saboraca na teritoriji mesne zajednice Banjica, 200-300 metara od mesta na kome živim, desio se verbalni, a zamalo i fizički napad na mene kao kulminacija celodnevnih pretnji dela opozicije koji su mi na štandovima na Banjici pretili da neću izaći sa Banjice i provocirali aktiviste pokušavajući da izazovu sukob i da isceniraju da sam ja započeo napad.

Uvidevši da to nije prošlo kako su očekivali, grupa lažnih boraca protiv nasilja, a u stvari nasilnika, daleko od svojih štandova, a još dalje od mesta na kojima žive, napala je mog saradnika i mene komentarima "Gde ćete živeti i gde će živeti tvoja porodica?" i "Da li se plašiš šta će ti se desiti?!".

Ubrzo je njih 5-6 dotrčalo sa telefonima u pokušaju da isprovociraju moju reakciju.

Ovim putem obaveštavam javnost da ću živeti sa svojom porodicom vrlo slobodno u Beogradu, za razliku od njihovih šefova koji imaju stanove od Beča do Londona, da ću uvek i svuda braniti interese države, svoje porodice i prava mojih saboraca kada ih neko sprečava da sprovode politiku SNS i predsednika Aleksandra Vučića.

Foto: SNS

Takođe, hoću da napomenem da se jasno čuje da je neko iz mase gde su se nalazili nasilnici iz "koalicije za nasilje" sve vreme dobacivao i pretio što su želeli da, kada već nisu isprovocirali reakciju u vidu fizičkog sukoba, pokušaju da nametnu mojim saborcima i meni.

Kao što sam i ranije obećao tako i sada nikada se neću povući pred nasilnicima i pretnjama, kako opozicionih nasilnika, tako i njihovih medija kojima je jedini cilj da nas nateraju da se povučemo i njima prepustimo mesta kako bi nam zemlju ponovo pljačkali, a ljude progonili i hapsili.

Ono što mogu da im poručim jeste da ćemo ih pobediti i na Voždovcu i u Beogradu, ali i u svim gradovima i opštinama, jer narod zna ko svakog dana brine o njemu, a ko se seti samo par dana pred izbore.

Vidimo se 2. juna, do konačne pobede! Neka bude borba neprestana! - navodi se u saopštenju Relje Ognjenovića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (22)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu