BREJK MOGUĆ UZ SITNE KOREKCIJE: U Partizanu znaju šta treba da isprave u večerašnjem meču finalne serije ABA lige

MALO je nedostajalo Partizanu da po prvi put u istoriji stigne do brejka na terenu Crvene zvezde u finalnoj seriji plej-ofa ABA lige. Fraza jeste, ali sitnice su donele domaćinu prednost u okršaju za titulu i omogućile mu da donekle rasterećenije uđe u večerašnji susret (19.30) u "Pioniru". Crno-belima sa druge strane preostaje da se drže recepta kojim su stigli nadomak pobede pred protivničkim navijačima i isprave određene nedostatke u igri koji donose prevagu kako bi sprečili (ne)nadoknadiv zaostatak od 2:0.

БРЕЈК МОГУЋ УЗ СИТНЕ КОРЕКЦИЈЕ: У Партизану знају шта треба да исправе у вечерашњем мечу финалне серије АБА лиге

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Jedna od stavki koja će zasigurno upasti u oči "grobarima" je i siromašna produkcija centarske linije. Kaboklo, Smailagić, Kaminski i Ledej, postigli su ukupno 17 poena i tako ostavili Džejmsa Nanelija, Kevina Pantera i Džejlina Smita da vuku dok ne izdahnu.

Momci iz unutrašnje linije "parnog valjka", su imali puno otvorenih šuteva kakve dobijaju samo treningu, ali lopta nije htela u koš. Zbog toga ni Željko Obradović nije hteo išta da im zameri jer su ispoštavali sve postulate njegovih zamisli.

- Kaminski je imao sve otvorene šuteve, nemam zamerki za to. Bruno je imao dobre minute, ali je to prilično neiskusan igrač pa reaguje na takav način. Gleda se učinak ceo ekipe i šta svi rade - istakao je Obradović po završetku prvog susreta u "Pioniru".

Uprkos porazu, Obradović je bio zadovoljan izdanjem Partizana. To je predočio svojim igračima i poručio da neće biti potrebe da ih dodatno motiviše pred večerašnji okršaj za koji veruje da će imati malo sličnosti sa uvodnim dvobojem "večitih" rivala.

- Rekao sam da su odigrali dobru utakmicu, igrači su svesni da imaju kvalitet. Nadamo se boljem rezultatu. To je finale, igramo protiv odličnog tima. Što se toga tiče, ekipa neće biti demotivisana sigurno. Analiziraćemo sve. Baš mali detalji su odlučili. Nova utakmcia će biti drugačija. Nova enerija će biti potrebna. Moramo da se spremimo za te male detalje - dodao je najtrofejniji evropski stručnjak.

BONUS VIDEO Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO OKO 2 SATA LETA OD VAS: Nikad povoljnije letovanje na afričkom Mediteranu!