BRUTALNO TUKAO TRUDNU ŽENU ZBOG RUČKA Jezivo nasilje u porodici otkriveno tokom porođaja: Nasilnik odmah uhapšen

Милица Шкорић
Milica Škorić

29. 04. 2024. u 11:31

PRVO osnovno javno tužilaštvo u Beogradu postupa po krivičnoj prijavi Policijske stanice Palilula zbog postojanja sumnje da je E.A (20) izvršio krivično delo Nasilje u porodici.

БРУТАЛНО ТУКАО ТРУДНУ ЖЕНУ ЗБОГ РУЧКА Језиво насиље у породици откривено током порођаја: Насилник одмах ухапшен

Foto Shutterstock

Kako se sumnja, on je početkom aprila meseca 2024. godine primenom nasilja ugrozio telesni integritet vanbračne supruge (20) tako što ju je nakon rasprave oko ručka udarao rukama u predelu nogu i gluteusa kojom prilikom je oštećena zadobila povrede u vidu hematoma, a koje povrede su konstatovane od strane ginekologa akušera u KBC Zvezdara prilikom porođaja oštećene.

Nakon saslušanja osumnjičenog, koji je u prisustvu branioca po službenoj dužnosti izneo odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret, podnet je predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke koje je potrebno ispitati u toku postupka i to svedoka oštećenu - vanbračnu suprugu osumnjičenog, kao i druge članove zajedničkog porodočnog domaćinstva. Prvi osnovni sud u Beogradu istog dana doneo je rešenje kojim je u odnosu na osumnjičenog određen pritvor.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju.

BONUS VIDEO: PRIČE IZ HRONIKE - Nasilje kriju od roditelja zbog sramote

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost