"IZAZOV NA AUTOMOBILU" UŠAO U 14. SAT: Najmlađa takmičarka (12) rešena da osvoji nagradu (FOTO)

Novosti online

29. 04. 2024. u 10:25

KAO i prošle godine juče od 18 časova krenulo je takmičenje humanitarnog karaktera "Izazov na automobilu". Takmičenje se održava u turističkom centru Bora Lavirint Batočina koji je i glavni pokrovitelj takmičenja.

ИЗАЗОВ НА АУТОМОБИЛУ УШАО У 14. САТ: Најмлађа такмичарка (12) решена да освоји награду (ФОТО)

Foto: Bora Lavirint

Takmičari su ušli u četrnesti sat takmičenja gde pristižu i nova pravila. Takmičenje je započelo ukupno dvadeset učesnika, ostalo je trenutno trinaest.

Najmlađa takmičarka ima 12 godina, Petković Katarina iz Kostolca. Katarina je došla u pratnji svoga deke, rešena da osvoji nagradu.

Ono u čemu se svi slažemo kolko god da Katarina izdrži, za sve nas je pobednik.

Prošlogodišnji rekord je 68 sati. Obećavaju da obore rekord i fond od milion dinara usmere na najpotrebniju adresu, da se prikupi novac za Haninu kuću, za decu sa posebnim potrebama. 

Turistički centar "Bora lavirint" priuštio je sve uslove takmičarima da izdrže. Samo takmičenje se prenosi 24 sata na jutjub kanalu TV Jefimija, dok će gledaoce kroz takmičenje sve vreme voditi naša koleginica Jelena Đoković.

Na taj način pokazujemo da je izazov u novinarstvu svakodnevni, i da naš doprinos itekako ima značaja.

Što se nas novinara tiče ni mi ne odustajemo.

BONUS VIDEO: NOVA SALA U INSTITUTU ZA MAJKU I DETE - Urađeno više od 20 kardioloških intervencija kod naše dece

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici