"ON DIŠE, MISLI I GOVORI NA ROKFELEROV DOLAR": Poslanica sa Kosmeta razotkrila Savu Manojlovića

Novosti online

18. 05. 2024. u 08:13

PIPCI Aljbina Kurtija u antisrpskoj hobotnici svoju ljigavu sluz puštaju u Beogradu kroz lik i delo Save Manojlovića, promotera nezavisnog tzv. Kosova. Alibi da je rođeni Prištinac je dovoljan Kurtiju da kroz "Kreni-Promeni" uz dobru apanažu Rokfelera, koji to plaća, ima svoje Srbe u Beogradu.

ОН ДИШЕ, МИСЛИ И ГОВОРИ НА РОКФЕЛЕРОВ ДОЛАР: Посланица са Космета разоткрила Саву Манојловића

Foto: Printskrin Nova S

Ovako poslanica sa Kosova i Metohije Danijela Vujičić govori o direktoru "Kreni-Promeni" Savi Manojloviću koga premijer privremenih prištinskih institucija širokogrudo prihvata, dok patriharhu Porfiriju i drugim srpskim zvaničnicima zabranjuje ulazak na Kosmet.

I dok Savo uz Kurtijev blagoslov šeta Kosovom i Metohijom, druge uticajne Srbe Kurtijev mafijaški režim hapsi i proteruje. Tako je nedavno čak i patrijarhu srpskom Porfiriju zabranjen ulazak u južnu pokrajinu, navodi ona.

- Kurti ga se ne odriče, ali zato sve preostale Srbe hapsi i proteruje. Srbima na Kosmetu oduzima sva ljudska prava, slobode i vazduh, dok Savo Manojlovic diše, misli i govori na dolar.

Foto: SNS

Vujičić pita se što bi se Savo bavio Kosovom i Metohijom "kada je za njega to završena priča, pa mu je kanalizacija u Beogradu važnija od sudbine rodnog grada i Srba kojih više nema".

- Zaigrao je na srpski narod rulet po Rokfeler pravilima i uložio tzv. nezavisno KiM, skandaloznu Rezoluciju o Srebrenici i ukidanje Republike Srpske - poručila je Danijela Vujičić za "Novosti".

Njene reči potvrđuje i činjenica da Savo Manojlović ne radi ništa za opstanak Srba na Kosovu i Meohiji, a imajući u vidu njegove finansijere, jasno je da on radi i protiv našeg naroda i njihovog opstanka. Rokfeler fondacija, sponzor Save Manojlovića, na sve moguće načine, pa i finansijske, podržava projekat lažne države Kosovo.

Potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vulin izjavio je da je činjenica da Manojlović prima ogromne sume novca od Rokfeler fondacije koja je veoma bliska CIA.

- CIA i Rokfeler fondacija jesu bliske, a ta fondacija finansira Sava Manojlovića. Ja se zato zalažem da se donese zakon o stranim agentima. Kaže Sava Manojlović - meni je Rokfeler uplatio 60.000 dolara. Dobro, legitimno, ali moraš da kažeš i da navedeš da je uplatio Rokfeler da pobediš na izborima. Sve je u redu, ali da znamo da je to tako. Rokfeler ne plaća nikome ništa za džabe i nikome ništa bez razloga - poručio je Aleksandar Vulin.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (19)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!