VUČIĆ POLOŽIO CVEĆE U MALOM ORAŠJU: Kao roditelj, osećam ogroman bol zbog izgubljenih života, država neće dozvoliti zločin bez kazne

Novosti online

04. 05. 2024. u 08:51

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić položio je cveće u spomen-parku u Malom Orašju na mestu ubistva Nemanje Stevanovića, Lazara Milovanovića, Marka Mitrovića, Aleksandra Milovanovića, Nikole Milića i Petra Mitrovića.

ВУЧИЋ ПОЛОЖИО ЦВЕЋЕ У МАЛОМ ОРАШЈУ: Као родитељ, осећам огроман бол због изгубљених живота, држава неће дозволити злочин без казне

Foto: Instagram

- Sa najdubljim pijetetom odajem poštu nevinim žrtvama bezumnog pohoda koji je iza sebe ostavio očaj, tugu i pustoš.  Kao roditelj, osećam ogroman bol zbog izgubljenih života i delim patnju porodica koje su ostale bez najvrednijeg blaga, bez svoje dece. Kao predsednik, obećavam da država neće dozvoliti zločin bez kazne, pobedu zla nad pravdom i zverstva nad čovečnošću. Neka počivaju u miru - napisao je Vučić na Instagramu.

Cveće sa Vučićem je položio i predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević.

U masovnom ubistvu u Duboni i Malom Orašju, selima kod Mladenovca i Smedereva, na današnji dan pre godinu dana stradalo je devetoro i ranjeno 12 mladih ljudi. Uroš Blažić, optužen za teško ubistvo, čeka suđenje u pritvoru.

Pripremno ročište pred početak suđenja zakazano je za 23. maj. Porodice, prijatelji i građani okupiće se na mestu stradanja mladića u Ravnom Gaju, u Malom Orašju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKO IZNENAĐENJE! Novak Đoković doneo odluku pred Rolan Garos koju niko nije očekivao