VELIKI PROBLEMI ZA ZVEZDU: Crveno-beli neće moći da računaju na bitnog košarkaša ukoliko izbore finale ABA lige ?

Filip Milošević

04. 05. 2024. u 08:24

Košarkaš Crvene zvezde, Nikola Topić, dobio je poziv da od 12. do 19. maja boravi u Čikagu na događaju koji prethodi NBA draftu.

ВЕЛИКИ ПРОБЛЕМИ ЗА ЗВЕЗДУ: Црвено-бели неће моћи да рачунају на битног кошаркаша уколико изборе финале АБА лиге ?

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

U pitanju je „NBA Draft Combine“ na kojem ekipe imaju priliku da se bolje upoznaju sa igračima koje su pratili i koje planiraju da izaberu na draftu koji će se održati 27. juna.

Pored Topića na spisku od 78 pozvanih košarkaša nalazi se i Nikola Đurišić, košarkaš Mege.

Problem, pre svega za Crvenu zvezdu, koja je upravo protiv Mege povela rezultatom 1:0 u polufinalnoj seriji ABA lige, može da predstavlja činjenica da će „NBA Draft Combine“ biti održan u toku finala regionalnog takmičenja, pošto je planirano da finale počne 13. maja.

U pitanju je „NBA Draft Combine“ na kojem ekipe imaju priliku da se bolje upoznaju sa igračima koje su pratili i koje planiraju da izaberu na draftu koji će se održati 27. juna. Pored Topića na spisku od 78 pozvanih košarkaša nalazi se i Nikola Đurišić, košarkaš Mege. Problem, pre svega za Crvenu zvezdu, koja je upravo protiv Mege povela rezultatom 1:0 u polufinalnoj seriji ABA lige, može da predstavlja činjenica da će „NBA Draft Combine“ biti održan u toku finala regionalnog takmičenja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove