ZVEZDA ČASTI DELIJE: "Besplatno na proslavu titule"

Novosti online

17. 05. 2024. u 14:23

Fudbalski klub Crvena zvezda obavestio je navijače da će ulazak na meč protiv Čukaričkog, 25. maja, od 19 časova, kad će biti proslavljena sedma uzastopna, a ukupno 35. titula prvaka države, biti slobodan za sve navijače "crveno-belih".

ЗВЕЗДА ЧАСТИ ДЕЛИЈЕ: Бесплатно на прославу титуле

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde su sedmu godinu zaredom osvojili titulu prvaka. Priliku da pozdrave šampione svi zvezdaši će imati 25. maja od 19 časova, kad će odlukom kluba kapije stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za sve Zvezdine navijače.

Crveno-beli su i tokom sezone 2023/24. imali sjajnu podršku 12. igrača. Zvezdaši su u stopu pratili prvotimce našeg kluba, koji su ih radovali prikazanim igrama i usrećili ih osvajanjem 35. šampionske titule u istoriji kluba, stoji u saopštenju na sajtu Zvezde.

Dalje se ističe da je Crvena zvezda nastavila dominaciju, a pune tribine protiv Čukaričkog u poslednjem kolu bi na pravi način zaokružile još jednu uspešnu sezonu.

- Na pobedničkom postolju će svi zaljubljenici u crveno-bele boje moći da vide i šefa stručnog štaba - Vladana Milojevića, koji se u decembru 2023. godine vratio na Marakanu i nastavio da niže uspehe u voljenom klubu. Zvezdaši, vidimo se na Marakani! - zaključuje se u klupskoj objavi.

BONUS VIDEO "ISTINA JE..." Reakcija Vladana Milojevića nakon remija na meču Vojvodina - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića