MILAN RODIĆ POSTAO REKORDER ZVEZDE: Ovo mi je najveće dostignuće u karijeri

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

03. 05. 2024. u 17:54

CRVENA zvezda osvojila 35. titulu u klupskoj istoriji, a rekorder sa najviše trofeja namenjenih prvaku države je postao levi bek crveno-belih Milan Rodić.

МИЛАН РОДИЋ ПОСТАО РЕКОРДЕР ЗВЕЗДЕ: Ово ми је највеће достигнуће у каријери

FOTO: FK Crvena zvezda

Ovaj 33-godišnjak je sedmi put postao šampion sa klubom sa stadiona "Rajko Mitić" i zbog toga nije mogao da sakrije zadovoljstvo.

- Mislim da mi je ovo i najveće dostignuće u karijeri, kada se uzme u obzir kakve su sve legende nosile Zvezdin dres. Drago mi je što sam postao igrač sa najviše osvojenih titula, i to u klubu za koji ceo život navijam i za koji sam maštao da zaigram. Naravno, timski uspeh je uvek ispred pojedinačnog, tako da me najviše raduje činjenica da smo osvojili sedmu titulu u nizu. Verujem da ćemo uspeti da osvojimo i Kup Srbije, jer nam je cilj i četvrta dupla kruna u nizu. Očekuje nas i proslava titule, nestrpljiv sam. Mislim da ću u ovoj proslavi titule uživati više nego u bilo kojoj ranije - rekao je Rodić.

Rodić je do sada ukupno osvojio 10 trofeja u Zvezdi. Pored sedam prvenstvenih titula ima i tri Kupa. On je za crveno-bele odigrao 314 utakmica.

Podsetimo, finale najmasovnijeg takmičenja je na programu 21. maja u Loznici. Branilac pehara igraće protiv Vojvodine.

BONUS VIDEO: ERUPCIJA ODUŠEVLjENjA NA "MARAKANI": Gol kojim je Zvezda povela u Kup derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove