VOZILI ČOVEKA U GEPEKU AUTOMOBILA U NAMERI DA MU IZNUDE NOVAC: Pritvor dvojici Palančana

J. I.

17. 05. 2024. u 09:08

Trojica Palančana I.J. ( 1984.) L.V. (2001.) i S.V. (1995.) uhapšeni su zbog sumnje da su vozili po gradu čoveka u gepeku u pokušaju da mu iznude novac.

ВОЗИЛИ ЧОВЕКА У ГЕПЕКУ АУТОМОБИЛА У НАМЕРИ ДА МУ ИЗНУДЕ НОВАЦ: Притвор двојици Паланчана

Foto: Shutterstock/Ilustracija

Prema navodima Osnovnog tužilaštva u Velikoj Plani, osumnjičeni su 12. maja oko ponoći  došli do kuće D.G. iz Smederevske Palanke (1989.) i upotrebom fizičke sile iznuđivali novac od njega na terasi porodične kuće. Navodno, novac su tražili kao  naknadu štete koju je oštećeni načinio u ugostiteljskom objektu jednog od osumnjičenih. Zatim  su ga odveli do prtljažnika vozila kojim su došli i naterali ga da uđe. Vozili su ga po gradu preteći  da će ga ubiti ukoliko im ne isplati novac. Kada je čovek obećao da će im dati pare, dovezli su ga do kuće gde su ih već čekali policijski službenici koji su ih lišili slobode.

Osumnjičenima I.J. i L.V. određen je pritvor, dok je za S.V. tužilac predložio određivanje mere zabrane prilaženja i komuniciranja sa oštećenim i svedocima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo