OPTUŽNICA ZA UBISTVO U GRČIĆA MILENKA: Nožem ubadao u stomak i grudi

S. J. M.

16. 05. 2024. u 14:17

Više javno tužilaštvu u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Đorđa P. (33) zbog sumnje da je 17. februara ove godine, u ranim jutarnjim časovima, u ulici Grčića Milenka nožem naneo teške telesne povrede Milanu Kneževiću, usled kojih je on preminuo na licu mesta, a Vikotoru S. naneo laku telesnu povredu.

ОПТУЖНИЦА ЗА УБИСТВО У ГРЧИЋА МИЛЕНКА: Ножем убадао у стомак и груди

Foto: Profimedia

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavljaju krivična dela ubistvo i nanošenje lake telesne povrede.

Tužilaštvo je sudu predložilo da mu produži pritvor zbog opasnosti od bekstva i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Postoji opravdana sumnja da je Đorđe P. 17. februara oko 3:55 časova u Ulici Grčića Milenka u društvu još jedne nepoznate osobe, nakon kraće rasprave sa Milanom, izvadio nož kojim ga je više puta ubo i naneo mu dve ubodne rane u predelu grudi i stomaka, nanevši mu tako tešku telesnu povredu opasnu po život, usled koje je preminuo na licu mesta.

Đorđe P. je, kako se sumnja, oštećenom Vuktoru S. naneo posekotinu u predelu desne nadlaktice, dok je Viktor pokušavao da odbrani Milana. Potom su se okrivljeni i nepoznata osoba udaljili u pravcu Ustaničke ulice.

Policijski službenici su dva dana kasnije, 19. februara, pronašli Đorđa P. i uhapsili na Staroj planini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!