POSETE OD SUBOTE: Dvorski kompleks na Dedinju otvara vrata za turiste

B.B.

16. 05. 2024. u 13:49

DVORSKI kompleks na Dedinju, od subote 18. maja otvriće vrata za turiste koji će imati priliku da obiđu odaje Kraljevskog i Belog dvora.

ПОСЕТЕ ОД СУБОТЕ: Дворски комплекс на Дедињу отвара врата за туристе

Foto: Turistička organizacija Beograda

Kako je saopšteno  iz Turističke organizacije Beograd, šetnja kompleksom u trajanju od jednog i po sata omogućiće turistima bolje upoznavanje istorije, nasleđa i kulture naše zemlje.

- Obilasci se organizuju svake subote u 9.30 na srpskom i 12.30 časova na engleskom jeziku - kažu u TOB. - Ulaznica kupljena kod Turističke organizacije Beograda uključuje organizovani autobuski prevoz od Trga Nikole Pašića 5 do Kraljevskog kompleks. Okupljanje je na stajalištu za turističke autobuse ispred Skupštine Grada Beograda. Cena ulaznice je 1.500 dinara. Broj posetilaca u grupi je ograničen na najviše 30. Turiste će, kada to bude moguće zbog obaveza, dočekivati i pozdravljati i prestolonaslednik Aleksandar i princeza Katarina.

Za informacije i rezervacije turisti treba da posete Turistički informativni centar u Beogradu, Knez Mihailova 56, telefon: 0112635622, mejl: bginfo.knezmihailova@tob.rs.

Škole, studenti i udruženja penzionera mogu da obiđu Kraljevski kompleks na Dedinju u najavljenim grupnim posetama svakog radnog dana od 9 do 15 časova, uz obaveznu najavu Kancelariji prestolonaslednika Aleksandra najmanje sedam do deset dana unapred, na broj telefona 011064014 ili putem imejl-adrese: kancelarija@dvor.rs. Svaka grupa mora da se sastoji od najmanje 10, a najviše 40 posetilaca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo