PROJEKTI SE REALIZUJU PLANIRANOM DINAMIKOM: Održana sednica Skupštine opštine Svilajnac

Z. GLIGORIJEVIĆ

17. 05. 2024. u 14:25

NA poslednjoj sednici Skupštine opštine Svilajnac predsednik opštine Svilajnac Predrag Milanović istakao je da se započeti projekti realizuju planiranim tokom, da je građevinska sezona u punom jeku, da se rade domovi kulture u više sela, kao i veliki investicioni projekti.

ПРОЈЕКТИ СЕ РЕАЛИЗУЈУ ПЛАНИРАНОМ ДИНАМИКОМ: Одржана седница Скупштине општине Свилајнац

Foto: Z.Rašić

On je naveo da je do sada izgrađeno preko 39 kilometara kanalizacione mreže od plpanirana 72 kilometra, da je u okviru projekta navodnjavanja izgrađeno 13,5 kilometara cevi i jedna brana od ukupno tri, i da su u planu i druge faze ovih velikih projekata.

Na sednici je potvrđen odbornički mandat Lidiji Vulović sa liste Predrag Milanović - Svilajnac čuva budućnost, umesto odbornika Danila Vučkovića koji je podneo ostavku na mesto odbornika, kao i odbornicima Radiši Paunoviću i Ivici Dejanoviću sa liste Aleksandar Vučić – za našu decu umesto odbornika Dragane Ljubisavljević i Radiše Ljubisavljević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!