KAD JE TEŠKO, ŠEJ! Sjajni Kanađanin vratio Oklahomu u seriju, a sada planira da donese prednost Tanderima

V.M.

15. 05. 2024. u 12:05

NAŠ večerašnji izbor je sjajni organizator igre Oklahome Šej Gildžis-Aleksander čija ekipa dočekuje Dalas u petoj utakmici polufinala Zapadne konferencije (3.30).

КАД ЈЕ ТЕШКО, ШЕЈ! Сјајни Канађанин вратио Оклахому у серију, а сада планира да донесе предност Тандерима

Foto Profimedia

Nakon uvodne pobede Oklahome, Dalas je uzvratio sa dva vezana trijumfa, ali Tanderi su u četvrtoj utakmici vratili brejk (100:96), a najzaslužniji za to bio je upravo Gildžis-Aleksander

Ponovo je pružio sjajnu partiju, pogađao je kada je to bilo najbitnije, a na kraju je meč završio sa 34 poena uz odlične procente šuta (14/27 iz igre, 6/6 slobodna bacanja).

Maestralni Kanađanin je na taj način pomogao Oklahomi da izjednači seriju i njegova ekipa će večeras imati sjajnu priliku da povede pred svojim navijačima u ''Pejkom centru''.

Šej je namestio ruku u ovoj seriji, odlično ga služi šut sa poludsistance u kojem je verovatno najbolji u čitavoj ligi, a uz to u izuzetno visokom procentu pogađa i sa linije penala.

To se vidi i po broju ubačenih poena, jer je na minula tri duela redom ubacivao 33, 31 i 34 poena, a verovatno bi i na prvom susretu prebacio 30 da Oklahoma nije ubedljivo (117:95) slavila, pa je bilo dovoljno njegovih 29.

Večerašnji meč je izuzetno bitan i očekujemo da Gildžis-Aleksander ponovo vodi glavnu reč u svom timu i pruži novu sjajnu partiju.

NAŠ TIP: Šej Gildžis-Aleksander +32,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo