LUKA JOVIĆ NEIZVESTAN: Milan bez srpskog napadača dočekuje "grifone"

O. M.

05. 05. 2024. u 11:16

MILAN dočekuje ekipu Đenoe u 35. kolu italijanske Serije A.

ЛУКА ЈОВИЋ НЕИЗВЕСТАН: Милан без српског нападача дочекује грифоне

FOTO: Tanjug/AP

"Rosoneri" su obezbedili plasman u Ligu šampiona. Teoretski, šestoplasirana Atalanta bi svim pobedama mogla da ih prestigne, ali "boginja provincije" do kraja prvenstva igra protiv Rome, pa bi u tom slučaju izbacila "vučicu" iz top 5 društva. 

Uprkos ovome, navijači Milana ne mogu da budu zadovoljni u završnici sezone, jer su njihovi ljubimci bez pobede već tri kola, uključujući tu i poraz u Derbiju dela madonina koji je, da so na rani bude dodatno utrljana, doneo šampionsku titulu najvećem rivalu i obezbedio mu pravo da prišije treću zvezdicu iznad grba. 

Stefano Pijoli neće od naredne sezone voditi Milan, a ko će ga zameniti ostaje da se vidi. Navijači na tom mestu ne žele da vide Žulena Lopetegija, španskog stručnjaka koji slovi za prvog kandidata. To je došlo dotle da su najavljeni protesti, a kako će na sve reagovati klupski čelnici ostaje da se vidi.

Ostaje da se vidi i da li će odlazeći trener ukazati više poverenja Luki Joviću, sada kada se zna da je Milan obezbedio Ligu šampiona. Danas je malo verovatno da ćemo gledati Srbina jer još nije sanirao povredu mišića zbog koje je propustio i derbi protiv Juventusa.

U takvoj atmosferi nije ni čudo što ekipa igra kao pod ručnom, a dolazak Đenove na "San Siro" bi mogao da se vidi kao neki blagoslov jer "grifoni" u poslednje vreme polažiu oružje pred ronsonerima i pre početka utakmice.

Nisu postigli gol protiv Milana na na tri poslednja susreta, a poslednji kome je to uspelo je bivši igrač Milana Matija Destro pre tri godine. Taj gol nije imao priliku da vidi niko sa tribina jer je utakmica odigrana tokom mera protiv Kovida, pre nešto više od tri godine.

Đenova je ove sezone ispunila cilj - opstanak u Seriji A, a čini se da su igrači prerano otišli na odmor, jer rezultati ostalih ekipa ukazuju da je uz malo više truda Đenova mogla da se umeša i u borbu za Ligu konferencija.

NAŠ TIP: I1+&II1+ (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25 >> 23:02

Komentari (0)

DRAGAN ŽILIĆ:  Keln se za slamku hvata