AVANTURE NA NOVOM ZELANDU: Povratak krimića "Ubistva su moj život"

N. D.

04. 05. 2024. u 05:00

AUSTRALIJSKO-novozelandska krimi-drama sa elementima komedije, "Ubistva su moj život", donosi nam 10. maja (radnim danima od 16.05) na kanal Star krajm četvrtu sezonu, koju ćemo premijerno gledati sa ostatkom sveta.

АВАНТУРЕ НА НОВОМ ЗЕЛАНДУ: Повратак кримића Убиства су мој живот

Foto Star

Sa osam novih epizoda stiže i osam misterioznih ubistava koje samo Aleks Krou (Lusi Loles) može da reši. Ovog puta policijska istražiteljka odvodi svoje prijatelje i porodicu u avanturu nalik vožnji rolerkosterom. Tehnički guru Medison Felisijano (Eboni Vagulans) briljira na radnom mestu, doprinoseći svojim velemajstorskim veštinama Aleksinim istragama. Problem nastaje kada njih dve dođu u sukob, jer će se postaviti pitanje ko je kome mentor a ko učenik. Ostatak njihovog tima i dalje čine vlasnik kafea Ruben Vulf (Džozef Džo Naufahu), Aleksin brat Vil (Martin Henderson), detektivka Hari Henara (Raviri Džobe) i mrzovoljna mačka Čauder, koja je spremna da i ovog puta umeša svoje šape i dodatno zakomplikuje svaku situaciju. Bizarna misterija u prvoj epizodi odvodi nas u višu klasu. Bogata dama umrla je pod sumnjivim okolnostima, ostavljajući čitavo bogatstvo svojoj mački. Da bi otkrila istinu, Aleks mora da zaroni u svet ogovaranja i spletkarenja očajnih domaćica iz visokog društva...

- Bilo je sjajno ponovo okupiti ekipu na setu kako bismo zajedno radili na novim epizodama. Četvrta sezona za gledaoce će kao i uvek biti savršena kombinacija smeha i uzbuđenja. Za svakoga ponešto - od frizera ubica do zlih udovica, smrtonosnog baleta i preukusnih obroka koji bi mogli biti nečiji poslednji zalogaji. A i mi smo se odlično proveli snimajući. Smeh na setu je zagarantovan uz ovakvu glumačku postavu. Jedva čekam da naši fanovi širom sveta vide magiju na kojoj smo radili prethodne godine - poručuje zvezda serijala, Lusi Loles, koja kao glavna glumica i producent ima razlog više da se smeje, budući da je produkcija Akorn koja potpisuje seriju, po završetku trećeg ciklusa imala plan da na šou stavi tačku. Srećom do toga nije došlo, jer je "Ubistva su moj život" imala rekordnu gledanost tokom prve tri sezone.

Zanimljivo je da je serijal prvobitno počeo da se snima u Australiji. Ipak, producenti su zbog teških uslova za rad tokom pandemije kovida, odlučili da set prebace na Novi Zeland, gde su mere bile nešto fleksibilnije, što je kasnije mnogo doprinelo tome da serija bude nastavljena.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)