MILOŠ JOVANOVIĆ SE UDRUŽIO SA ONIMA KOJIMA JE KOSOVO NEZAVISNO, A SREBRENICA GENOCID: U koaliciji sa LSV i Pokretom "Bravo"

Novosti online

10. 05. 2024. u 14:29

NOVA DSS Miloša Jovanovića potpisala je koalicioni sporazum sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine i Građanskim pokretom "Bravo!", za izbore u Novom Sadu, saopšteno je na televiziji N1.

МИЛОШ ЈОВАНОВИЋ СЕ УДРУЖИО СА ОНИМА КОЈИМА ЈЕ КОСОВО НЕЗАВИСНО, А СРЕБРЕНИЦА ГЕНОЦИД: У коалицији са ЛСВ и Покретом Браво

Foto: N. Skenderija

Tako su koalicioni partneri Miloša Jovanovića koji se predstavlja za velikog patriotu postali Liga socijaldemokrata Vojvodine koja je stava da se u Srebrenici dogodio genocid, da je Kosovo nezavisna država, te da treba zaustaviti opasno delovanje predsednika Srpske Milorada Dodika.

Građanski pokret "Bravo!" a koji su saradnici Jovanovića, predvodi Brajan Brković, unuk osvedočenog srbomrsca Jevrema Brkovića, a koji je poznat široj javnosti po tome što je uništavao srpsku zastavu u Novom Sadu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

KO JE CRVENI KOMANDANT? Jedini Srbin general Crvene armije - Lenjin mu bio zahvalan, stradao od Staljinove ruke (FOTO)

ISTORIJA Sovjetskog Saveza, svetske supersile 20. veka, upamtila je brojne heroje, borce, oficire koji su svojim junaštvom i rezultatima zadivili svet. U periodu kada se SSSR tek stvarao i uzdizao, značajan pomena bio je i doprinos jednog Srbina, Danila Srdića (1896-1937), prvog i jedinog Srbina koji je bio general Crvene armije. Ovo je njegova priča.

20. 05. 2024. u 11:53

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)