"DOUŠNIK KOSOVSKE POLICIJE " Srpska lista: I pored svih dokaza o umešanosti u krivična dela, Radomirović ostaje na slobodi

Novosti online

29. 04. 2024. u 13:31

RADOICA Radomirović i pored svih dokaza o umešanosti u krivična dela u opštini Leposavić počinjena protiv časnih građana ove opštine ostaje na slobodi jer je doušnik kosovske policije te potkazuje časne Srbe albanskim inspektorima koji ih nakon toga progone i hapse, maltretirajući i njih i njihovu decu i porodice, navodi se u saopštenju Srpske liste.

ДОУШНИК КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ  Српска листа: И поред свих доказа о умешаности у кривична дела, Радомировић остаје на слободи

Foto Kabinet premijera tzv. Kosova

- Ovo se da jasno zaključiti nakon najnovijeg snimka koji je objavljen na društvenim mrežama gde se jasno čuje kako Radoica Radomirović sarađuje sa albanskim inspektorima i pomaže im da lociraju časne Srbe u opštini Leposavić, zarad sitnog ćara i malo privilegija. Ovaj snimak je dovoljan dokaz da objasni kako je moguće da i pored dokaza da je organizovao kriminalnu grupu za vršenje krivičnih dela i ugrožavanje mira i sigurnosti građana u opštini Leposavić Radomirović nije iza rešetaka. A pored ovog snimak, to da je pod zaštitom Aljbina Kurtija potvrđuje i snimak od pre par dana na kome se čuje kako on sa zamenikom ministra lokalne samouprave u Prištini i lažnim gradonačelnikom Ljuljzimom Hetemijem planira otimanje stanove koje je za raseljena lica, mlade bračne parove u socijalno ugrožene građane gradila Vlada Republike Srbije - dodaje se u saopštenju.

- Kosovska policija i zvaničnici se hvale kamerama, pa da se podsetimo da postoje i video snimci gde članovi grupe Radoice Radomirovića koriste drogu u radno vreme u prostorima opštine Leposavić. Postoje i više audio snimaka na kome saznajemo da je Radomirović trener za paljenje automobila i placeva, kako podstrekava druge da čine krivična dela te garantuje zaštitu, ali do danas nije uhapšen niti procesuiran.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNO: Dokaz da Kurtujev poslušnik Radoica Radomirović namešta Srbe na hapšenje šiptarima

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo