ODLUČENO: Prof. dr Vesna Turkulov nosilac liste „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“, naprednjaci veruju u ubedljivu pobedu

Novosti online

25. 04. 2024. u 18:18

ODRŽANA je sednica Gradskog odbora SNS-a u proširenom sastavu na kojoj je usvojena lista kandidata za predstojeće lokalne izbore.

ОДЛУЧЕНО: Проф. др Весна Туркулов носилац листе „Александар Вучић – Нови Сад сутра“, напредњаци верују у убедљиву победу

Foto: Tanjug/Predsedništvo Srbije/Milovan Milenković

Miloš Vučević je sapoštio da je nosilac liste „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“ prof. dr Vesna Turkulov, poznati lekar u Novom Sadu, koja trenutno vrši funkciju državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja.

Srpska napredna stranka izaći će na lokalne izbore 2. juna u koaliciji sa SPS-om, SRS-om, Zavetnicima, PUPS-om, Jedinstvenom Srbijom i još manjih stranaka.

Novosadski naprednjaci su uvereni da će zbog svega što su uradili za ovaj grad od 2012. godine na predtsojećim izborima napraviti odlične rezultate.

Listu „Aleksandar Vučić – Novi Sad sutra“ su podržale i mnoge javne ličnosti poput sportista Željka Rebrače, Slobodana Boškana, Miroslav Tanjga i profesora Borisa Dumnića, Srđana Kolakovića i mnogi drugi.

gradskeinfo.rs

BONUS VIDEO - RUSKI BOMBARDERI U AKCIJI: Borbena misija u pravcu južnog Donjecka

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)