"UZ VUČIĆA PONOSNO STOJIM" Gašić: Silno greše svi koji misle da srpski narod zaboravlja poniženja koja su do 2012. trpeli

Novosti online

17. 04. 2024. u 10:44

NAJNOVIJE laži koje Dragan Đilas kroz svoj tabloid „Danas“ pokušava da plasira, nisu ništa drugo nego podmukli i zlonamerni pokušaj da se ubaci sumnja u jedinstvo i zajedničku snagu predsednika Republike Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke da našu zemlju vodi u još bolju, prosperitetniju i uspešniju budućnost, izjavio je ministar policije Bratislav Gašić.

УЗ ВУЧИЋА ПОНОСНО СТОЈИМ Гашић: Силно греше сви који мисле да српски народ заборавља понижења која су до 2012. трпели

Foto: Tanjug

- Silno greše svi koji misle da je srpski narod preboleo i da zaboravlja gorko iskustvo i poniženja koja su do 2012. godine trpeli od istih onih koji ih i danas ponovo lažu, izmišljenim aferama i lažima koje svaki dan ponavljaju nadajući se da će 100 puta ponovljena laž postati istina. Ili se možda nadaju da će narod u Srbiji zaboraviti njihove reči i reči njihovih stranih sponzora da svi oni zajedno žele da obeleže sve nas i svu našu decu i unuke i zalepe nam etiketu genocidnog naroda - objavio je Gašić na svom Instagram nalogu.

- Srbija je slobodarska i nezavisna zemlja i takva će i ostati, a ja, Bratislav Gašić, uz predsednika Aleksandra Vučića ponosno stojim i stajaću rame uz rame, protiv svakoga ko pokuša da ugrozi Srbiju i srpski narod.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima