"VREME JE DA POKAŽEMO DA SMO UJEDINJENIJI NEGO IKADA": Brnabićeva razgovarala sa Željkom Cvijanović (FOTO)

Novosti online

08. 04. 2024. u 15:54

ANA Brnabić, predsednica Narodne skupštine sastala se danas sa Željkom Cvijanović, srpskim članom Predsedništva BiH. Tim povodom se oglasila na društvenim mrežama te istakla kako su razgovarale o svim izazovima sa kojima se suočaba naš narod i kako na iste odgovoriti.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ПОКАЖЕМО ДА СМО УЈЕДИЊЕНИЈИ НЕГО ИКАДА: Брнабићева разговарала са Жељком Цвијановић (ФОТО)

Foto: Instagram/anabrnabic

- Radni ručak sa srpskom članicom Predsedništva Bosne i Hercegovine, mojom prijateljicom @zeljka.cvijanovic . Bez obzira na to na kojim smo funkcijama, nas dve smo uvek imale izvanrednu saradnju i tako će ostati i u budućnosti.

Današnji susret je dobra prilika da razgovaramo o svim izazovima sa kojima se suočava naš narod i svemu što nas čeka u narednom periodu, kao i o načinima na koje ćemo na sve to odgovoriti. Mir i stabilnost su ključni za naš dalji napredak, čemu ćemo svakako težiti.

Sigurno je takođe da nećemo dozvoliti bilo kakve dalje podele među srpskim narodom i da je vreme da pokažemo da smo ujedinjeniji nego ikada. Srbija će nastaviti da podržava Republiku Srpsku, ponosni smo na naše neraskidive veze i to neće narušiti nikakvi pritisci, dolazili oni spolja ili iznutra - napisala je Brnabić na društvenoj mreži Instagram.

BONUS VIDEO: KABADAHIJA! Đilas demonstrirao kako prolazi svako ko se usudi da mu makar na sekund protivureči

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima