OPOZICIJA NAČISTO PROLUPALA: Đilasovac dogovorio prodaju NIS-a, a njegov šef prodao, a sad to prebacuje - Vučiću (VIDEO)

Ђорђе Грмуша
Đorđe Grmuša

24. 01. 2024. u 13:57

LUDOSTIMA opozicije nema kraja, gostujući u emisiji, Borko Stefanović ponovo je napao predsednika Vučića i dodao da je kriv što je Rusima prodata kompanija NIS.

ОПОЗИЦИЈА НАЧИСТО ПРОЛУПАЛА: Ђиласовац договорио продају НИС-а, а његов шеф продао, а сад то пребацује - Вучићу (ВИДЕО)

Foto: Eks printskrin/Detektor laži

- Važno je da ne dozvolimo ovom režimu da nas izoluje, da građanima deli propagandu a strancima laži ili još gore - unosne projekte zbog kojih se dobija podrška, KAO ŠTO JE RUSIMA DAO 𝗡𝗜𝗦! Vučić kroz sve projekte kupuje njihovu podršku! - poručio je Stefanović.

O poklanjanju NIS-a Rusima 2008. pisala je Snežana Čongradin - sada poznata novinarka opozicionog lista Danas:

"Borko Stefanović je u vreme prodaje NIS-a bio desna ruka tadašnjeg ministra spoljnih poslova Vuka Jeremića. I tada očigledno, a danas dokazano – bio je deo tima koji su ugrozili nacionalni interes Srbije. U kontekstu priče u vezi sa prodajom NIS-a njegova odgovornost morala bi biti utvrđena jer je bio jedan od političara koji su se dogovarali, pregovarali, potpisali i glasali za energetski sporazum sa Rusijom. Kao šef pregovaračkog tima za prodaju NIS-a ruskom Gaspromnjeftu, on je ispregovarao ovako štetan sporazum po Srbiju."

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (35)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima