Kuhinja Meka kao za izložbu

V. R.

01. 04. 2016. u 22:28

Reporteri "Novosti" imali su priliku da se prošetaju kuhinjom, magacinom, kancelarijama i prisustvuju pripremi najpoznatijih obroka u restoranu

Кухиња Мека као за изложбу

Foto P. Mitić

DAN otvorenih vrata u "Mekdonaldsu" na Terazijama organizovan je u u četvrtak, a reporteri "Novosti" imali su priliku da se prošetaju kuhinjom, magacinom, kancelarijama i prisustvuju pripremi najpoznatijih obroka u restoranu.

Zaposleni u "Mekdonaldsu" otkrili su tajne pripreme poznatih sendviča, ali i dug put koji svi sastojci moraju da prođu pre nego što stignu do potrošača.

Higijena i usluga su stavke na koje se posebno obraća pažnja, pa tako radnici imaju obavezu da peru ruke na svakih pola sata, po potrebi i češće. Ljubaznost i zadovoljne mušterije su im prioritet, a u kuhinji mora da vlada savršen red.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

друг Чабор

01.04.2016. 23:13

на ову врсту хране и газирана пића увести порез +500%!!!

Nesko

02.04.2016. 11:50

@друг Чабор - Ti to zoves pravom izbora? Moze, ali ako bude za sve ostalo sta smatras da je zdravo za jelo porez od +1000%. Tvoj zivot, tvoja odluka sta ces jesti a ne zato sto ti ne jedes nesto da to isto treba izbaciti iz upotrebe iliti poskupeti 500 puta. Postuj tudji izbor da bi postovali tvoj.

Nebojsa007

02.04.2016. 12:55

Pored nasih mesnih proizvoda ko moze da jede tu vestacku plasticnu GMO hranu. Uzmite pljeskavicu iz Meka i stavite je na na sobnu temperaturu i posle 10 dana ce biti nepromenjena. Provereno

gazda milutin

02.04.2016. 18:04

Nekad davno sam radio u tom restoranu.Mogu samo reci da se divim svim ljudima koji rade tamo.Cistoca i higijena je stvarno na vrhunskom nivou.Licna svar je dal neko voli da jede u meku ili u nekoj trafici bez osnovnih higijenskih uslova