ROMA NE ODUSTAJE OD LIGE ŠAMPIONA: ''Grifonu'' ne smeju da predstavljaju problem za rimsku vučicu

V.M.

19. 05. 2024. u 10:45

FUBDALERI Rome će od 20.45 pred punim tribinama ''Olimpika'' ugostiti Đenovu.

РОМА НЕ ОДУСТАЈЕ ОД ЛИГЕ ШАМПИОНА: Грифону не смеју да представљају проблем за римску вучицу

Foto Profimedia

Iako ne mogu da se domognu petog mesta koje vodi u Ligu šampiona, postoji scenario da šesta pozicija koju Roma trenutno zauzima takođe vodi u najjače evrospko takmičenje. Kako bi to bio slučaj, Atalanta će morati da u finalu Lige Evrope savlada Leverkuzen, tako da je borba za šesto mesto na tabeli Serije A u punom jeku.

Dodatni motiv vučici daje to što se se za njega bori sa najvećim rivalom Laciom u odnosu na kojeg ima bod prednosti i uradiće sve što može da mu ne dozvoli da je pretekne na tabeli.

To neće biti toliko lak zadatak, jer se domaćin nalazi u velikom padu forme, ostvario je samo jednu pobedu na poslednjih pet utakmica, a proteklog vikenda izgubio je možda i najbitniji meč sezone protiv Atalante u Bergamu (1:2).

Danijele de Rosi je malo ''pogubio'' ekipu, ali igrači znaju koliko je večerašnji meč značajan i daće sve od sebe da upišu veoma bitna tri boda pred punim tribinama ''Olimpika''.

Što se tiče Đenove, ona je imala veoma uspešnu sezonu po povratku u Seriju A, najbitnije za nju je to da je opstala bez većih problema i može se reći da je Alberto Đilardino uradio odličan posao na klupi ''grifona'' koji današnji susret dočekuju kao 11. na tabeli.

Gosti ne znaju za poraz na poslednje tri ligaške utakmice i na njima su osvojili pet bodova, ali mi verujemo da je došlo vreme za kraj tog niza i tipujemo ''fiks'' na Romu koja će biti orna da se osveti Đenovi za ubedljiv poraz iz prvog dela sezone (1:4).

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE MOGUĆE? Evo šta su organizatori Rolan Garosa uradili Novaku Đokoviću dva i po sata pred njegov meč!