BIVŠI PRVAK EVROPE PONOVO OSTAJE BEZ POVRATKA U ELITU? Od kada je ispao iz Bundeslige pre šest godine, ne uspeva da se vrati u nju

V.M.

10. 05. 2024. u 10:35

U okviru 33. kola Cvajte, Hamburg će pokušati da održi nade o plasmanu u plej-of za elitu na gostovanju Paderbornu (18.30).

БИВШИ ПРВАК ЕВРОПЕ ПОНОВО ОСТАЈЕ БЕЗ ПОВРАТКА У ЕЛИТУ? Од када је испао из Бундеслиге пре шест године, не успева да се врати у њу

Foto Profimedia

Od kada je ispao iz Bundeslige u sezoni 2017/18, Hamburg je nekoliko puta bio izuzetno blizu povratka u nju, ali nijednom nije uspeo da ponovo postane član elite, a izgleda da će to ponovo biti slučaj.

Iako igra dobro u poslednje vreme, što je potvrdio pobedom nad Sankt Paulijem u gradskom derbiju proteklog vikenda (1:0), deluje da je kasno uhvatio zalet jer dva kola pre kraja zaostaje četiri boda za trećeplasiranom Fortunom, a kako je ekipa iz Diseldorfa u najboljoj formi u Cvajti, teško da će jednom ''kiksnuti'' u preostala dva kola, a ne dva puta, koliko je potrebno Hamburgu.

Ono što je karakteristično za bivšeg prvaka Evrope je to da na gostovanjima ove sezone igra utakmice sa dosta golova, u proseku padaju preko tri pogotka na njegovim mečevima na strani, a ako na to dodamo da je na osam vezanih mečeva Paderborna i Hamburga bila prolazna igra 3+, mogli bismo da gledamo goleadu na ''Houm deluks areni''.

Što se tiče gosta, on mirno dočekuje završnicu sezone. Nalazi se na sredini tabele sa 46 sakupljenih bodova, nema za šta da se bori i na poslednjih pet utakmica je ostvario dve pobede uz isto toliko poraza i remi.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 1,82)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre Pariz 2024?

RUSIJA U ČUDU: Tenisera koji zna i kako se Đoković pobeđuje u finalu - ne puštaju na Olimpijske igre "Pariz 2024"?

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godinu od svog početka, u februaru 2022, možda i ne čudi što Ukrajina ne želi da vidi ruske sportiste na međunarodnim takmičenjima. Ipak, iako je doneta odluka da Rusi mogu na ovogodišnje Olimpijske igre - Pariz 2024, može da se desi da jedan od poznatijih ruskih takmičara tamo ne učestvuje, upravo "iz ukrajinskog razloga".

20. 05. 2024. u 15:35

Komentari (0)

SNIMAK SUKOBA! Tuča u Areni - Naneli i Lazarević u klinču, evo kako se sve desilo (VIDEO)