TRADICIONALNA GOLEADA: Mreže se redovno tresu kada igraju ovi rivali

V.M.

24. 04. 2024. u 12:25

U 31. kolu holandske Eredivizije Ajaks će na ''Johan Krojf areni'' ugostiti Ekselsior (21.00).

ТРАДИЦИОНАЛНА ГОЛЕАДА: Мреже се редовно тресу када играју ови ривали

FOTO: Profimedia

Nakon katastrofalnog starta sezone, jednog od najgorih u istoriji kluba, Ajaks je uspeo da se ''oporavi'' u drugom delu kampanje i nalazi se u grupi ekipa koje se bore za plasman u Evropu. Ovo kolo dočekuju kao peti na tabeli, a ako uspeju da ga zadrže, iduće godine će igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Pred današnji meč se nalaze u promenljivoj formi i na poslednjih pet utakmica ostvarili su dve pobede uz isto toliko remija i katastrofalan poraz od Fejenorda (0:6).

Posle tog neuspeha savladali su Tvente sa 2:1, tako da su barem malo popravili atmosferu u svojim redovima pred današnji susret.

Sa druge strane, Ekselsior se nalazi u donjem domu, ali u prošlom kolu je savladao Volendam sa 4:0 i tako pobegao iz zone ispadanja.

Ipak, 15. je na tabeli i ima samo bod više od Valvajka koji je prvi tim ispod crte, tako da do opuštanja nikako ne sme doći.

Što se tiče međusobnih duela, goleade su zagarantovane kada igraju ova dva rivala. Na njihovih poslednjih pet obračuna viđena su čak 33 gola, a ''najneefikasniji'' meč bio im je onaj ovosezonski kada su podelili plen rezultatom 2:2.

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)