NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

VREME JE ZA POBEDU GEJTSHEDA: Hartlipul ima bolji međusobni skor, ali sada su se stvari preokrenule

O. M.

26. 03. 2024. u 13:18

GEJTSHED dočekuje Hartlipul u zaostaloj utakmici 38. kola engleske Nacionalne lige.

ВРЕМЕ ЈЕ ЗА ПОБЕДУ ГЕЈТСХЕДА: Хартлипул има бољи међусобни скор, али сада су се ствари преокренуле

Foto: Profimedia

Gejtshed je tim koji ove sezone u proseku postiže najmanje dva gola po meču. Tako ofanzivna igra do sada im se isplatila jer su u ozbiljnoj konkurenciji za mesto u plej-ofu.

U prošlom kolu gostovali su u Altrinhamu i pobedili sa 3:2. Domaći su dobro otvorili ovaj meč. Postigli su gol u 16. minutu i ​​povukli se u odbranu. Pokušali su napadači Gejtsheda da izjednače, ali im je to pošlo za rukom tek u 50. minutu. Samo tri minuta kasnije Altrinham je ponovo poveo, ali je Gejtshed ekspresno izjednačio da bi u 73. minutu Kain Adom postigao gol za goste i doneo im tri boda.

Ranije tokom vikenda izgubili su u gostima od Ebsflit junajteda sa 4:2. Na ovom meču Luis Stori je već u petom minutu zaradio crveni karton, što je u velikoj meri uticalo na igru Gejtsheda, koji nije mogao da se nosi sa brojčano nadmoćnijim agresivnim rivalom. 

Hartlipul je igrao bolje prošle sezone nego ove sezone, a u poslednje vreme se previše muče čak i protiv lakših protivnika. Imaju samo jednu pobedu u poslednjih pet mečeva, uz dva poraza i jedan remi.

Prošle godine Hartlipul je pobedio Gejtshed sa 2:1. Pre te utakmice ova dva rivala su se sastala 2019. godine i Hartlipul je i tada pobedio 2:1.

NAŠ TIP: 3+ (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Inovacija iz Japana kao savršen dodatak kolekciji „Art Must Go On“ Bate Spasojevića