NORTHEMPTON SE NE BRANI U GOSTIMA: Piterboro ne odustaje od promocije

O. M.

05. 03. 2024. u 15:09

ODLOŽENA utakmica 27. kola engleske Lige 1 igra se ovog utorka na stadionu "Veston homs" u Piterborou, gde istoimena domaća ekipa dočekuje Northempton.

НОРТХЕМПТОН СЕ НЕ БРАНИ У ГОСТИМА: Питерборо не одустаје од промоције

Profimedia

Izabranici Darena Fergusona trenutno su na petoj poziciji u ukupnom plasmanu, sa 62 boda, sedam manje od drugoplasiranog Derbija i pet više od sedmoplasiranog Oksforda. Drugo mesto vodi direktno u Čempionšip, a šesto je poslednje koje vodi u plej-of.

Piterboro je dugo vodio ravnopravnu boru sa Portsmutom i Derbijem za jedno od prva dva mesta, ali ga je serija loših rezultata u januaru koštala pada u drugi krug favorita za promociju. Ipak, počeli su opet da igraju dobro, vezavši dve pobede u prvenstvu i jednu u Liga trofeju.

U prošlom kolu pobedili su Iksiter sa 2:1 kod kuće, a pre toga Kembridž u gostima sa 1:0.

Kod kuće i na strani su skupili jednak broj bodova, po 31, s tim što su na svom terenu znatno efikasniji i primaju nešto manje golova.

Northempton drži 12. poziciju u ukupnom plasmanu, sa 49 bodova. U gostima imaju 20 bodova, a uglavnom se ne brane, što ih je sigurno koštalo nekih bodova. Kao recimo protiv Portsmuta gde su imali veći posed lopte i više pokušaja ka golu, čak i više opasnih napada, ali su na kraju izgubili sa 4:1 i to sa igračem više.

Kada igraju opreznije, onda imaju više uspeha, kao pre osam dana protiv Bartona koga su pobedili sa 2:0, iako je domaćin bio bolji u većem delu susreta.

U poslednjih pet mečeva između Piterboroa i Northemptona skor je 4:1 u pobedama za današnjeg domaćina. Ipak, Northempton je slavio u poslednjem duelu kada je bilo 1:0 za njih.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU "KLADIONIČARSKIH PRIČA"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

BRUKA NA ROLAN GAROSU: Da li je moguće da su ovo uradili Olgi Danilović nakon današnje senzacije?!