LAD ZADATAK ZA BILE: Fenjeraš nema čime da zapreti Hajduku

V.M.

17. 02. 2024. u 11:50

U okviru 23. kola hrvatskog prvenstva fudbaleri Rudeša će ugostiti Hajduk Split (17:10).

ЛАД ЗАДАТАК ЗА БИЛЕ: Фењераш нема чиме да запрети Хајдуку

Foto Profimedia

Splićani su proteklog vikenda upisali prvu pobedu u drugoj polusezoni, a ako računamo i prvi deo kampanje trijufmom nad Slaven Belupom prekinut je niz od četiri prvenstvena meča bez pobede.

Hajduk je bio znanto bolji rival na ''Poljudu'' i ubedljivo je slavio sa 4:0, a ono što posebno raduje navijače je to što su se u listu strelaca upisali Nikola Kalinić i Josip Brekalo koji su pojačali klub u zimskom prelaznom roku.

Gosti su napravili zaista kvalitetan sastav sposoban da se bori za titulu i trenutno su drugi na tabeli sa dva poena zaostatka u odnosu na vodeću Rijeku, a nikad se ne sme zaboraviti ni Dinamo koji je treći i sakupio je šest bodova manje od lidera.

Danas će za rivala imati Rudeš koji igra jednu od najgorih sezona u istoriji hrvatskog prvenstva. Dovoljno je reći da su sakupili četiri boda do sada i to sve putem remija, tako da i dalje ne znaju za trijumf, što i ne bi trebalo da čudi s obzirom da imaju gol-razliku -40 (7:47).

Ovi timovi su se sastali dva puta od starta sezone i u oba navrata je bolji bio Hajduk (1:0, 2:0), a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov