NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

"GAVRANOVI" BEZ POBEDE KOD KUĆE OD NOVEMBRA: Volsol se dobro snašao u višem rangu

O. M.

03. 05. 2024. u 12:36

SEDMOLIGAŠ Koalvil taun i osmoligaš Volsol Vud sastaće se u poslednjoj utakmici engleskog FA trofeja, kup takmičenja namenjenog ekipama koje se takmiče u ligama od pete do osme.

ГАВРАНОВИ БЕЗ ПОБЕДЕ КОД КУЋЕ ОД НОВЕМБРА: Волсол се добро снашао у вишем рангу

Profimedia

Utakmica se igra na stadionu "Džon Silvester" u Volsol Vudu od 20 časova i 45 minuta.

"Gavranovi" se takmiče u Centralnoj diviziji Južne lige (sedmi razred takmičenja) gde su trenutno 12. na tabeli sa 31 bodom iz 22 utakmice. Mesto koje vodi u plej-of za popunu Nacionalne lige, "beži" im za devet bodova.

To na sredini takmičenja nije nedostižna prednost iako treba reći da tu poziciju trenutno zauzima AFC Telford koji je daleko veći klub, ne tako davno član Nacionalne konferencije.

Koalvil je vezao tri remija, a na domaćem terenu nisu pobedili od 11. novembra. Za to vreme su tri puta remizirali i imali su neočekivan poraz od Sadberija koji je objektivno lošija ekipa od njih.

Volsol vud je trenutno 10. na tabeli svoje grupe u prvoj diviziji Severne Premijer lige, što je odličan plasman za novajliju. Posle 18 odigranih utakmica sakupili su 27 bodova i bliži su mestu u plej-ofu nego borbi za opstanak.

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA IZNENAĐENA: Dejan Stanković preuzeo Spartak, ali ono što su tada uradili pojedini zaposleni u klubu - sve je zapanjilo