VOŽDOVAC NEPORAŽEN "NA KROVU": Novajlija se dobro snašao u Superligi

O. M.

15. 12. 2023. u 11:12

VOŽDOVAC dočekuje Železničar iz Pančeva u drugoj utakmici 19. kola Superlige Srbije. Utakmica se igra ovog petka od 18 časova na stadionu na krovu tržnog centra.

ВОЖДОВАЦ НЕПОРАЖЕН НА КРОВУ: Новајлија се добро снашао у Суперлиги

FOTO: N. Paraušić

Domaći tim je osmi na tabeli Superlige sa 22 boda i do kraja regularnog dela prvenstva će voditi rovovsku borbu za plasman u "ligu za prvaka" sa nekoliko timova. Igrači Voždovca su u poslednje dve nedelje pokazali karakter jer su se oporavili od dva teška poraza na strani, od Javora i kragujevačkog Radničkog gde su primili ukupno sedam golova a nisu dali nijedan.

Zmajevi su savladali IMT sa 4:0, a zatim i Radnički iz Sremske Mitrovice u Kupu Srbije sa čak 6:3. ostali su neporaženi i na gostovanju Radniku. 

Stadion na krovu je ove sezone pravo "zmajevo gnezdo" jer Voždovac još nije osetio gorčinu poraza ovde, pet pobeda i četiri remija.

Novajlija u ligi Železničar iz Pančeva u poslednje vreme je ostvario nekoliko zapaženih rezultata od kojih se ističe remi na gostovanju Vojvodini, kao i pobede nad Radnikom u Surdulici, odnosno Spartakom i Napretkom kod kuće.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2+ (kvota 1,73)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA ODLUKA ORGANIZATORA! Evo kada Novak Đoković igra naredni meč na Rolan Garosu