"STARI MAJSTOR" DOČEKUJE "STARU DAMU": Herta se nadala brzom povratku u Bundesligu, ali...

O. M.

22. 10. 2023. u 10:34

NIRNBERG dočekuje ekipu Herte u desetom kolu druge nemačke lige, popularne "cvajte". Utakmica se igra na stadionu "Maks Morlok" u drugom po veličini gradu Bavarske.

СТАРИ МАЈСТОР ДОЧЕКУЈЕ  СТАРУ ДАМУ: Херта се надала брзом повратку у Бундеслигу, али...

Foto: Profimedia

Nirnberg već četvrtu sezonu tavori u donjem delu tabele drugog razreda nemačkog fudbala. Nekada najtrofejniji nemački klub, u domaćim okvirima i dalje drugi iza Bajerna, ispao je iz Bundeslige 2019. godine i od tada kao da nema ambicije da se vrati. 

Trenutno su 13. na tabeli sa 12 bodova, šest iznad zone ispadanja. U psolednjih pet kola samo su jednom pobedili a u ovaj meč ulaze posle rezultatske katastrofe od Sent Paulija (1:5).

Kod kuće još nemaju poraz, uz dve pobede zabeležili su i dva remija, i na svakoj utakmici postigli su bar po jedan gol. Poslednji poraz u MAks morlok areni doživeli su u martu.

Herta se nadala ekspresnom povratku u Bundesligu, ali stvari ne idu tako lako po "staru damu" koja je trenutno tek deveta na tabeli Cvajte.

Ipak, ide na bolje, jer Berlinci su sezonu otvorili sa tri poraza u kojima nisu postigli ni gol. U gostima su takođe krenuli sa tri poraza, od kojih je najupečatljiviji bio onaj sa 6:4 od Magdeburga, ali su i tu preokrenuli stvari sa tri uzastopne pobede, pa u Nirnberg ipak dolaze sa velikom dozom samopouzdanja.

Herta je pobedila u tri najskorija međusobna susreta, mada je poslednji bio još u januaru 2019. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,52)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

POMRAČENJE UMA RUSKOG TENISERA: Rolan Garos ovakvo divljanje ne pamti (FOTO/VIDEO)