MITROVIĆ SE ISPROMAŠIVAO PROTIV DAMAKA: Srpski Al Hilal prepustio prvo mesto ljutitom rivalu

V.M.

29. 09. 2023. u 10:06

U okviru osmog kola Profesional lige, Al Hilal će dočekati Al Šabab (20.00).

МИТРОВИЋ СЕ ИСПРОМАШИВАО ПРОТИВ ДАМАКА: Српски Ал Хилал препустио прво место љутитом ривалу

FOTO: Profimedia

Domaćin je prošle nedelje ''kiksirao'' kada je podelio bodove sa Damakom (1:1), čime je dopustio Al Itihadu da ga pretekne na tabeli i preuzme prvo mesto. Aleksandar Mitrović je odigrao najlošiji meč u dresu ''plavog talasa'' i bio je najslabije ocenjeni fudbaler na terenu.

Ali, upravo njegovim het-trikom protiv Al Itihada, Al Hilal se popeo na prvo mesto, tako da navijači ne mogu biti ljuti na najboljeg strelca u istoriji naše reprezentacije.

Na tom meču, u prvenstvu je debitovao Nejmar koji nije imao zapažen učinak.

Poslednji meč izabranici Žorža Žezusa su imali pre par dana u kupu kada su pogotkom Rubena Neveša savladali Al Džebelejn.

Sa druge strane, Al Šabab je podigao formu vezavši dve pobede kojima je pobegao iz opasne zone i sada zauzima 11. mesto na tabeli.

Prvo su savladali Al Feihu pogotkom Romejna Saisa, a nakon toga su bili bolji od Al Hazema sa 4:1, dominirali su Karasko i Banega koji su kombinovano postigli tri gola i podelili dve asistencije.

Večerašnji rivali su se već susreli ove sezone u polufinalu arapskog klupskog Kupa šampiona i tada je Al Hilal trijumfovao rezultatom 3:1.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&3+ (kvota 2,13)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)