DOMAĆI TEREN NE IGRA ULOGU KOD OVIH RIVALA: Originalna "žuta podmornica" želi da prekine tu tradiciju protiv Baskijaca

O. M.

14. 08. 2023. u 10:19

KADIZ dočekuje ekipu alavesa u pretposlednjoj utakmici prvog kola španske La lige. Susret je zakazan na stadionu "Nueva Mirandilja" s početkom u 19 časova i 30 minuta.

ДОМАЋИ ТЕРЕН НЕ ИГРА УЛОГУ КОД ОВИХ РИВАЛА: Оригинална жута подморница жели да прекине ту традицију против Баскијаца

FOTO: Tanjug/AP

Domaći tim je prošlu sezonu završio kao četrnaestoplasirani u najjačem španskom takmičenju, dok su gosti izborili takmičenje u La ligi nakon što su izborili plej-of u segundi.

Kadiz je u poslednjoj prijateljskoj utakmici pobedio Leče posle uspešnog izvođenja penala, dok je u regularnom delu meča bilo nerešeno 1:1. Pre meča sa italijanskim timom odigrali su još šest pripremnih mečeva i ostvarili pet pobeda i jedan poraz. Prošlu sezonu u najjačem španskom takmičenju završili su sa 42 osvojena boda, samo dva više od Valjadolida koji je ispao.

Kadiz će u ponedeljak biti uskraćen za pomoć tri igrača zbog povrede, to su Brajan Okampo, Luis Ernandes i Serhio Gvardiola.

Fudbaleri Alavesa u pripremnom periodu su odigrali pet utakmica a ostvarili su tri pobede i dva poraza. U generalnoj probi pred početak sezone, izgubili su od Burgosa sa 2:1.

Alaves je prošle sezone završio kao četvrti u Segundi ali se plasirao u elitni razred preko baraža u kome je nadigrao Eibar i Levante.

Kadiz i alaves su se u la ligi poslednji put sastali pre dve sezone kada su u oba meča slavili gosti. U Kadizu je bilo 2:0 za Alaves, a na "Mendizoroci" 1:0 za Kadiz.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za Novosti otkriva kada će Novak Đoković na trening!

DA LI JE MOGUĆE?! Poznati srpski doktor za "Novosti" otkriva kada će Novak Đoković na trening!

NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković podvrgnut je operaciji kolena na jednoj privatnoj sportskoj klinici u pariskom Petom arondismanu. Povreda meniskusa kolena koju je doživeo pre dva dana na Rolan Garosu na kraju je zahtevala hirurški zahvat, a dugogodišnji poznati srpski hirurg doktor Momčilo Jakovljević je za "Novosti" prokomentarisao šta su njegove kolege uradile u Parizu i koji su sledeći koraci u oporavku Đokovića.

05. 06. 2024. u 14:25

Komentari (0)

Evo kako se proizvodi najkvalitetniji Perfeksov toalet-papir