''JEDNOROG'' JE KLJUČAN ŠRAF SELTIKSA: Porzingis igra fenomenalno posle Ol-star pauze

V.M.

07. 03. 2024. u 13:44

JOŠ jedan igrač za kojeg smo se opredelili je izvrsni Letonac čiji Boston seltiksi večeras gostuju Denver nagetsima (4.00).

ЈЕДНОРОГ ЈЕ КЉУЧАН ШРАФ СЕЛТИКСА: Порзингис игра феноменално после Ол-стар паузе

Foto Profimedia

Talenat Kristapsa Porzingisa se nikada nije dovodio u pitanje, ali njegovo zdravlje je uvek bilo veliki problem i prečesto je propuštao preko 40 utakmica u sezoni, pa se nikad nije razvio u superzvezdu, što su svi očekivali.

Ipak, i dalje se radi o izuzetno kvalitetnom košarkašu koji je nakon odlične godine u Vašingtonu letos pojačao Seltiks i za sada se ispostavlja kao pun pogodak za franšizu iz Masačusetsa.

Zdravlje ga odlično služi i u proseku ubacuje preko 20,4 poena po meču, a ta brojka konstantno raste jer je znatno podigao nivo igre nakon Ol-star pauze.

Prvo je postigao 22 poena protiv Niksa, a nakon toga je redom ubacio 23, 24, 24 protiv Filadelfija, Dalasa i Kavalirsa.

Očigledno je da se kako sezona odmiče sve bolje razume sa novim saigračima, čije poverenje u njega ide uzlaznom putanjom.

Večeras će popularni ''jednorog'' imati obračun sa najboljim košarkašem današnjice Nikolom Jokićem. Biće izuzetno motivisan, a pored toga verujemo da mu Jokić neće često izlaziti na njegove šuteve i očekujemo da više šuta bude usamljen van linije 7,24 i zbog toga ga predlažemo plus.

NAŠ TIP: Kristaps Porzingis +21,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)