ALARMANTNA SITUACIJA U RASINSKOM OKRUGU: Više od 130 novoregistrovanih slučajeva korone, preminule četiri osobe

S.B.

06. 03. 2021. u 16:44

DAN nakon što je sa 191- im potvrđenim slučajem u Rasinskom okrugu oboren rekord u trećem talasu po broju novoinficiranih u subotu ponovo alarmantna statistika KOVID-19: virus korona utvrđen je kod 134 lica, a najviše u Kruševcu - 42.

АЛАРМАНТНА СИТУАЦИЈА У РАСИНСКОМ ОКРУГУ: Више од 130 новорегистрованих случајева короне, преминуле четири особе

Foto: S.B.

Jednako zabrinjava sve veći pritisak na kovid-odeljenja u Opštoj bolnici, gde je danas čak 13 pacijenata više u odnosu na petak i trenutno je 119 pacijenata sa simptomima virusa na lečenju.

I u Kovid bolnici sve je više prijema. U ovoj specijlizovanoj zdravstvenoj ustanovi čak je 134 pacijenta na lečenju,a kod njih 119 potvrđeno je prisustvo KOVID-19. Među njima je 11 pacijenata priključeno na aparate za veštačku ventilaciju. Prema infromacijama iz KC Niš, uprkos svim naporima lekara, četiri pacijenta sa potvrđenim virusom je preminulo.

Osim u Kruševcu, novi slučajevi virusa korona regstrovani su i u drugim opštinama u okrugu: još 31 novooboleli je iz Trstenika, 25 ih je iz Aleksandrovca, devet iz Brusa i dva lica sa potvrđenim KOVID-19 su iz Ćićevca.

Od početka epidemije, nova virusna infekcija utvrđena je kod 15.016 lica iz Rasinskog okruga: 7.961 iz Kruševca, 2.530 iz Trstenika, 2.405 iz Aleksandrovca, 896 iz Varvarina, 614 iz Brusa i 610 iz Ćićevca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)