DIKIĆ NEPOGREŠIV: U Paraćin stigli pljuskovi i grmljavina

Z. R.

07. 05. 2024. u 20:19

KIŠA, odnosno pljuskovi sa grmljavinom u Paraćin će stići oko 19 sati – prognozirao je zaljubljenik u meteorologiju iz Paraćina Vladimir Dikić, pa se pokazalo da je – nepogrešiv.

ДИКИЋ НЕПОГРЕШИВ: У Параћин стигли пљускови и грмљавина

Foto: Z. Rašić

Njegova prognoza se ispunila i kiša se „prosula“ gradom na Crnici upravo u najavljeno vreme, dokazujući Dikićevim vernim pratiocima na društvenim mrežama da nema razloga da sumnjaju ni u jednu njegovu napisanu rečenicu što se tiče vremena.

Kiša je stigla čak brže nego što je očekivano, jer je već oko sat ranije grmelo na padinama Juhora.

Za sutra, Dikić je poručio Paraćincima da ne zaborave kišobrane jer će vremenske prilike biti nestabilne, sa pojavom lokalnih pljuskova.

Pretežno oblačno vreme zadržaće se takođe u četvrtak i petak i biće hladno za ovo doba godine.Takva situacija biće aktuelna i tokom vikenda, otprilike do polovine maja.

Veliki broj Paraćinaca prati internet stranicu svog sugrađanina Vladimira Dikića koja se bavi meteorološkim temama i upravlja se po njegovim prognozama.

Dikić je, inače, predsednik udruženja građana "Paraćin meteo" i široj javnosti je poznat po postavljanju velikog broja automatskih meteoroloških stanica na teritoriji te opštine, pa čemu je Paraćin verovatno jedinstven grad u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DOSTA SA LAŽIMA! Crvena zvezda objavila kompletan snimak i detalje razgovora koji su prethodili tuči Naneli - Lazarević! (VIDEO)