MEDALJE LJUBAVI ZA VRŠNJAKE: Vrbas ugostio decu sa Kosova i Metohije

Zoran Rajić

30. 04. 2024. u 07:21

Opština Vrbas ugostila je proteklog vikenda 46 učenika od trećeg do sedmog razreda sa Kosmeta, koji su bili smešteni u Centru za fizičku kulturu „Drago Jovović“, gde su im bili na raspolaganju sportski tereni i zatvoreni bazen za kupanje.

МЕДАЉЕ ЉУБАВИ ЗА ВРШЊАКЕ: Врбас угостио децу са Косова и Метохије

foto L. Zarubica

Tokom trodnevnog boravka u Vrbasu, deca iz Goraždevca, Osojana, Vidanja, Crkoleza i Banje posetili su i fruškogorske manastire i Suboticu. U Bačkom Dobrom Polju za njih je priređen program „Srcem za Kosovo i Metohiju“, a na svečanom prijemu u zgradi Opštine uručene su im medalje ljubavi i prijateljstva, koje su za njih oslikali vršnjaci iz Vrbasa.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!