NAJSLAĐI REŽISERI NA SVETU SNIMAJU U OVOM GRADU: Glavni glumci su kućni ljubimci (VIDEO)

S. BABOVIĆ

02. 11. 2023. u 16:07

ORIGINALAN konkurs za kratkometražni film o kućnim ljubimcima raspisali su za najmlađe stvaraoce u Kruševcu.

НАЈСЛАЂИ РЕЖИСЕРИ НА СВЕТУ СНИМАЈУ У ОВОМ ГРАДУ: Главни глумци су кућни љубимци (ВИДЕО)

Foto: FB KCK

Autori i glavni "glumci", koji će konkurisati za nagradu su deca predškolskog i školskog uzrasta, kao i srednjoškolci. Festival se zove “PETMOVE-Moj ljubimac” i prošle godine je zabeležio veliko interesovanje.

- Šalju se igrani, dokumentarni, igrano-dokumentarni film ili video klip (sa maksimalnim trajanjem do pet minuta) - objašnjavaju u Kulturnom centru Kruševac. - Materijali mogu biti snimljeni mobilnim telefonom, foto-aparatom ili video kamerom.

Filmove i video-zapise osim pojedinačno, učesnici mogu prijaviti i kao autorska ekipa.

Prijave se šalju na mejl petmovekck@gmail.com u AVI ili MP4 formatu. Mogu se dostaviti i lično na DVD ili USB memoriji u prostorije Kulturnog centra Kruševac, Topličina 2.

Vremena za snimanje pasa, mačaka, papagaja i drugih ljubimaca ima dovoljno: rok za slanje je najkasnije 24. novembar. Za sve dodatne informacije u vezi sa uslovima konkursa, učesnici se mogu javiti na broj telefona 037 421 877 ili u gore naznačenom mejlu.

Pobednicima će nagrade biti dodeljene 27. novembra u Kulturnom centru Kruševac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo