UZ NAJSTARIJE 40 GODINA: Udruženje penzionera iz LJubovije obeležilo jubilej

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

07. 10. 2023. u 12:30

U ORGANIZACIJI Udruženja penzionera opštine Ljubovija svečano je proslavljen jubilej - 40 godina od osnivanja.

УЗ НАЈСТАРИЈЕ 40 ГОДИНА: Удружење пензионера из Љубовије обележило јубилеј

foto v mitrić

Na proslavi  se okupilo 400 penzionera, domaćina i iz okolnih opština, kao i iz bratske Republike Srpske. Druženje uz dobru domaću kuhinju i muziku potrajalo je do kasno u noć.

- Hvala svim mojim dragim gostima penzionerkama, penzionerima, iz Republike Srpske iz Mačvanskog Kolubarskog i Zlatiborskog okruga pobratimu iz Omoljice,  KUD-u  Azbukovica, porodici Bracanović, predsedniku Opštine Milanu Jovanoviću , i Mojim najdražim penzionerima iz Ljubovije, koji su priredili takvo veselje,takvu žurku za nezaborav, povodom 40 godina od osnivanja Udruženja penzionera Ljubovije. Želim Vam svima dug život,zdravlja i sreće,i da sve svoje sretne trenutke podelite sa voljenim osobama, i da uživate u život - rekao je predsednik udruženja Dragan Milanović Guta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!