KORONA U JABLANIČKOM OKRUGU: Jednocifreni broj zaraženih

I. M.

23. 05. 2023. u 17:48

POSLEDNjA 24 časa laboratorijski je potvrđena infekcija virusom korona kod šest od 187 testiranih pacijenata sa područja Jablaničkog okruga.

КОРОНА У ЈАБЛАНИЧКОМ ОКРУГУ: Једноцифрени број заражених

Foto: I.M.

Od ukupnog broja pristiglih rezultata u Leskovcu je uzorkovano 160, dok je pozitivan nalaz dobilo pet pacijenata. Još jedan novooboleli registrovan je na teritoriji Crne Trave.

Među njima su četiri zaposlene, jedna osoba bez posla kao i jedan penzioner.

Zavod za javno zdravlje u Leskovcu je saopštio da trenutno nema rezulata koji se čekaju za pacijente koji su prethodnih dana uzorkovani u zdravstvenim ustanovama okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo