NOVAK GROMOVNIK! Đoković: Bez muke nema nauke

Novosti online

25. 04. 2024. u 09:20

Novak Đoković, najbolji teniser sveta svih vremena, vratio se u Beograd i trenirao je u Košutnjaku pod budnim okom Nenada Zimonjića, baš kao što je bio slučaj pred put na masters u Monte Karlu, dok je posle toga „skoknuo“ do Madrida po rekordni peti „Laureus“, namenjen najboljem sportisti planete za 2023. godinu.

НОВАК ГРОМОВНИК! Ђоковић: Без муке нема науке

FOTO: Tanjug/AP

Srpski teniski as odlučio je da pripreme za pohod na Rim obavi na Košutnjaku, mestu gde je brusio formu za turnir u Kneževini.

A kako je Nole bez trenera otkako se sporazumno razišao sa hrvatskim stručnjakom Goranom Ivaniševićem, tako se u javnosti i dalje licitira sa time ko će ga naslediti i ko će voditi brigu o tome kada Đoković izađe na teren.

Za sada zvanične potvrde nema da je to njegov nekadašnji saigrač iz Dejvis kup reprezentacija, ali je Zimonjić prisutan i ponovo pomno prati svaki udarac loptice Novaka Đokovića.

Njih dvojica su odradili trening pred nevreme koje se spremalo pred 174. večiti derbi i pobegli su pre pljuska koji je zahvatio veći deo Srbije i Beograd.

- Povratak iz Španije, vreme je za trening na kiši. Bez muke nema nauke - napisao je kratko na društvenoj mreži H Novak Đoković uz video kako trenira pod kišobranom.

Podsetimo, Novak Đoković nije se prijavio za masters u Madridu, ali jeste za prvi sledeći koji će od 8. do 19. maja biti odigran u Večnom gradu i biće to hvatanje zaleta za ono pravo što sledi na šljaci, a to je Rolan Garos.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona