DIRLJIVE SCENE OBIŠLE TENISKI SVET: Sabalenki protivnica predala meč, pa zaplakala na ramenu (VIDEO)

Novosti online

18. 04. 2024. u 13:04

Odigrale su Arina Sabalenka i Paola Badosa veoma emotivan meč na turniru u Štutgartu. Pri rezultatu 7:6 (7:4), 4:6, 3:3, španska teniserka je odlučila da zbog povrede ne može više da nastavi da se bori i morala je da preda meč zbog povrede.

ДИРЉИВЕ СЦЕНЕ ОБИШЛЕ ТЕНИСКИ СВЕТ: Сабаленки противница предала меч, па заплакала на рамену (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Ova mlada španska teniserka već neko vreme muči se sa povredama, pa ju je ova nova situacija posebno emotivno pogodila. Na mreži, Paula se rasplakala i pronašla utehu na ramenu svoje protivnice Arine Sabalenke.

Dirljive scene na terenu nisu bile iznenađenje s obzirom na to da su Paula Badosa i Arina Sabalenka bliske i van teniskih terena. One se druže i često objavljuju zajedničke fotografije, a njihova prijateljstvo je očigledno i izvan sportskih okvira.

Sabalenka je priznala da joj nije bilo lako gledati prijateljicu u takvom emotivnom stanju, ističući da u tom trenutku nije osećala ni radost ni tugu, već samo želju da se zahvali publici na podršci.

Paula Badosa se suočava sa kontinuiranim izazovima vezanim za povrede tokom poslednjih nekoliko meseci, što je uticalo na njen teniski put. Činjenica da se ponovo suočila sa povredom upravo kada je delovalo da se oporavila, dodatno je pogoršala situaciju.

Ova mlada teniserka prošla je kroz težak period, ali je pokazala snagu i odlučnost da se izbori sa izazovima koje joj je sport postavio pred nju.

- Gotova sam i ja da zaplačem. Mnogo mi je žao zbog nje. Nemam nikakve emocije u ovom momentu. Uopšte nisam srećna, nisam ni tužna... Jednostavno želim da se zahvalim samo svim ovim ljudima koji su ostali da gledaju meč do kraja. Hvala vam puno - rekla je Sabalenka.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)