BRANIĆE TITULU U PARIZU: Pored Đokovića na listi su i ova dva tenisera

Novosti online

17. 04. 2024. u 13:30

Srpski teniser Novak Đoković nalazi se na spisku učesnika za Rolan Garos, koji se održava od 20. maja do 9. juna ove godine u Parizu.

БРАНИЋЕ ТИТУЛУ У ПАРИЗУ: Поред Ђоковића на листи су и ова два тенисера

FOTO: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Srpski teniser će u Parizu braniti titulu, koju je osvojio prošle godine pobedom nad Kasperom Rudom u finalu maksimalnim rezultatom.

Rolan Garos će ove sezone verovatno biti i turnir na kom će se odlučivati o prvom mestu na ATP listi, pošto Novak ima težak zadatak – da odbrani 2.000 bodova.

Na listi učesnika nalaze se još Janik Siner, Karlos Alkaraz, Danil Medvedev, Aleksander Zverev, Kasper Rud, Stefanos Cicipas, Miomir Kecmanović, Laslo Đere, Dušan Lajović.

Takođe, na listi su Rafael Nadal, čovek koji je 14 puta osvajao Rolan Garos, i Marin Čilić, koji će isto koristiti zaštićeni rang kako bi se pojavio u Parizu.

Đoković je nešto slabije nego obično ušao u ovu sezonu, još uvek nema titulu, a u Parizu će pokušati da osvoji svoju 25. na grend slemovima.

Novak bi pre Rolan Garosa mogao da igra i masterse u Madridu i Rimu, ali to još uvek nije potvrđeno. Takođe, Đokoviću će Rolan Garos poslužiti i kao odlična priprema za Olimpijske igre, koje su mu glavni cilj ove sezone, a igraju se na istim terenima i podlozi u Parizu.

BONUS VIDEO Novak Đoković o tome zašto je Nikola Pilić važan za njega, a zašto za Srbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)