NEDOSTAJU MU STARA VREMENA: Đoković podelio video iz Australije od pre nekoliko godina (VIDEO)

Novosti online

16. 04. 2024. u 11:15

Najbolji srpski teniser Novak Đoković ove sedmice pauzira i ne učestvuje ni na jednom turniru, a pošto je protekle sedmice poražen u polufinalu Monte Karla od Kaspera Ruda iz Norveške.

НЕДОСТАЈУ МУ СТАРА ВРЕМЕНА: Ђоковић поделио видео из Аустралије од пре неколико година (ВИДЕО)

Foto: Profimedia

Novak Đoković je očigledno odlučio da se maksimalno odmori i pripremi za naredne izazove na šljaci, od kojih je najveći naravno onaj na Rolan Garosu krajem maja i početkom juna meseca.

Srpski teniser Novak Đoković na Instagramu je podelio jednu uspomenu od pre nekoliko godina sa Australijan opena kada je u parku boravio sa jednim od najpoznatijih "fristajl" tenisera na čitavoj planeti Stefanom Bojićem.

Naime, oni su u jednom parku tokom 2021. godine rešili da naprave vratolomije sa reketom i lopticom, a Đoković je pokazao veliko umeće, mada se ranije nikada nije oprobao u toj disciplini.

- Bili smo u javnom parku i imali smo malu sesiju, a mnogi prolaznici nisu bili sigurni da li je to zapravo Novak i zbog čega bi on u tom trenutku uopšte bio u parku. Niko nam nije smetao, svi su bili jako ljubazni, sve dok neko nije trebalo da snimi naše vratolomije. Đoković je zatražio jednom od prolaznika da nas snimi i možete da zamislite šok svih koji idu na Australijan open u tom momentu. Zahvaljujući jednom od njih, snimili smo našu sesiju. Posle toga je momak otrčao da gleda pravi tenis (smeh), tako da smo snimili samo jedan video - napisao je Bojić.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stefan Bojic (@stef_bojic)

Upravo taj snimak je Nole podelio na svom storiju i pokazao da mu je ova uspomena i dalje draga.

BONUS VIDEO Novak Đoković na projekciji dokumentarnog filma o Nikoli Piliću

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, viola da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

SPEKTAKL U ATINI: Olimpijakos bi da ispiše istoriju, "viola" da prekine post bez trofeja dug 23 godine!

GRČKI velikan Olimpijakos i prošlogodišnji vicešampion Fiorentina boriće se za naslov novog prvaka Lige konferencija na ''OPAP areni'' u Atini (21.00). Pirej je od Atine udaljen samo desetak kilometara, tako da je jasno ko će imati veću podršku na ovom meču, ali uloga blagog favorita ipak pripada Violi koja se nada da će biti uspešnija nego što je bio slučaj pre godinu dana u Pragu.

29. 05. 2024. u 07:35

Komentari (0)

KURTI POBEGAO: Pukla bruka u Prištini (VIDEO)