SPREMNI ZA JOŠ NORMI: Rvači krenuli na kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre

Novosti online

27. 03. 2024. u 18:08

Rvačka reprezentacija Srbije je završila pripreme i uputila se u Baku gde će se boriti za još normi za olimpijske igre u Pariz 2024.

СПРЕМНИ ЗА ЈОШ НОРМИ: Рвачи кренули на квалификациони турнир за Олимпијске игре

Foto: RSS

Vojislav Trajković, jedan od trenera istakao je da su pripreme prošle sjajno.

- Po već ustaljenom običaju u Poreču smo imali izvanredne uslove za rad. Na jednom mestu bilo je 20 reprezentacija i oko 140 vrhunskih rvača. Radio se samo sparing i svi naši reprezentativci imali su sedam do 10 vrhunskih sparing partnera. Sve je proteklo u najboljem mogućem redu, a bili smo u mogućnosti da sprovedemo sve tehničko-taktičke zamisli - rekao je Trajković.

Ne želi da daje prognoze, ali se nada da će biti što više normi.

- Na turniru evropskih kvalifikacija učestvovaćemo sa pet takmičara. Nezahvalno je davati prognoze, ali svaka osvojena olimpijska norma bila bi veliki uspeh. Naši rvači su na minulom Svetskom prvenstvu u Beogradu obezbedili tri vize za Pariz, tako da ćemo se maksimalno potruditi da dodatno uvećamo srpski olimpijski tim. Naša velika želja da na Igramo u Francuskoj imamo pet takmičara - konstatovao je Trajković.

BONUS VIDEO: Košarkašice Mege osvojile Kup pobedom nad Partizanom

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu