ČUVENI NBA AS ODUŠEVLJEN ATMOSFEROM U BEOGRADU: Protiv Zvezde i Partizana je bilo ludo!

Часлав Вуковић
Časlav Vuković

24. 04. 2024. u 20:11

ČUVENI američki košarkaš Kemba Voker odlučio se da dođe u Evropu. On je ove sezone član, a pred početak četvrtfinala govorio je o atmosferi u Evroligi.

ЧУВЕНИ НБА АС ОДУШЕВЉЕН АТМОСФЕРОМ У БЕОГРАДУ: Против Звезде и Партизана је било лудо!

FOTO: Profimedia

Bivši igrač Šarlota, Bostona i Njujorka oduševljen je atmosferom koju je video u Beogradu kada je tim Saše Obradovića igrao protiv Crvene zvezde i Partizana.

- Ako Stef Kari igra gostujuću utakmicu, mnogo ljudi će nositi njegov dres u toj areni. Na tribinama u Evropi, retko ćete videti da bilo ko nosi gostujući dres. Parket se doslovno trese. Moja prva utakmica bila je u gostima protiv Crvene zvezde i bilo je ludo. Nekoliko meseci kasnije igrao sam protiv Partizana. Bilo je ludo i tamo. Znao sam šta da očekujem, ali kada to iskusite i postanete deo toga, onda je osećaj veoma drugačiji - rekao je Voker.

Voker je ove sezone odigrao 26 utakmica u Evroligi i prosečno je beležio 4,4 poena, 1,4 skoka i 1,1 asistenciju.

Monako će u četvrtfinalu igrati protiv Fenerbahčea. Prva utakmica igra se u dvorani "Gaston Medesin" ove srede 19 sati. U polufinale će se plasirati ekipa koja prve stigne do tri pobede.

BONUS VIDEO: „KLASIĆI“ NIKOLE JOKIĆA: Gde su sada igrači koji su birani ispred Somborca 2014?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)