SRBIN TRAGIČAR! Vasilije Micić obradovao zemljaka (VIDEO)

Novosti online

04. 03. 2024. u 07:48

Košarkaši Toronta pobedili su prošle noći na svom terenu ekipu Šarlota sa 111:106, a pobede u NBA ligi su između ostalih upisali i Boston i Oklahoma.

СРБИН ТРАГИЧАР! Василије Мицић обрадовао земљака (ВИДЕО)

FOTO: Tanjug/AP

Ekipu Darka Rajakovića su do 23. pobede u sezoni vodili Ar Džej Beret sa 23 i Imanuel Kvikli sa 22 poena, dok je Geri Grant dodao 17.

U redovima Šarlota, koji je doživeo i četvrti poraz u nizu, najbolji je bio Brendon Miler sa 26 poena i deset skokova. Srpski košarkaš Vasilije Micić je na terenu proveo 36 minuta i upisao je 12 poena, šest asistencija i dva skoka, ali na kraju utakmice bio je tragičar.

On je izgubio loptu u poslednjem napadu i na taj način Šarlot je propustio priliku da eventualnim šutem za tri poena izjednači i utakmicu uvede u dramatičnu završnicu.

Boston je upisao 11. pobedu u nizu i treću najubedljiviju pobedu u istoriji franšize pošto je kao domaćin slavio protiv Golden stejta sa ubedljivih 140:88.

Najefikasniji u redovima Seltiksa bili su Džejlen Braun sa 29 i Džejson Tejtum sa 27 poena, dok je Pejton Pričard dodao 19. Kod gostiju najbolji su bili Lester Kinones sa 17 i Mozes Mudi sa 11 poena, dok je Stef Kari meč završio sa samo četiri postignuta poena.

Košarkaši Oklahome su pobedili u gostima Finiks sa 118:110 i preuzeli prvo mesto na Zapadnoj konferenciji.

Šaj Gildžes Aleksander je bio najefikasniji u pobedničkom timu sa 35 poena, dok je Džejlen Vilijams pobedi doprineo sa 22 poena.

Jusuf Nurkić je oborio rekord Finiksa upisavši 31 poen na utakmici, a uz to je zabeležio i 14 poena i četiri asistencije. Najefikasniji u poraženom timu bio je Bredli Bil sa 31 poenom.

Los Anđeles klipersi su bili bolji od Minesote sa 89:88, uz 32 poena Kavaja Lenarda, Njujork je slavio protiv Klivlenda sa 107:98, San Antonio protiv Indijane sa 117:105, uz 31 poen Viktora Vembanjame, dok je Orlando pobedio Detroit sa 113:91.

BONUS VIDEO: Porodica promenila "Oče naš" zbog KK Partizan

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

DIVAC IZABRAO NAJBOLJU EVROPSKU PETORKU: Ova imena jača su i od američkog drim-tim, imali tu i Nikole Jokića?