NOVOSTI UŽIVO IZBORI 2024 SA LICA MESTA

ZAŠTO SE BANKERO PREDOMISLIO? Italijani "izvisili" zbog jedne slike u podrumu

Novosti online

12. 07. 2023. u 22:36

UMESTO za Italiju, kako je najavljivao, Paolo Bankero igraće za SAD na predstojećem Mundobasketu. Prošlogodišnji prvi pik Orlanda na NBA draftu, sin majke Amerikanke i oca Italijana, objasnio je zašto se predomislio...

ЗАШТО СЕ БАНКЕРО ПРЕДОМИСЛИО? Италијани извисили због једне слике у подруму

Tanjug/AP

Njegova majka igrala je za američku reprezentaciju 90-ih godina, što je jedan od glavnih razloga zbog kojih je prihvatio poziv trenera SAD Stiva Kera. 

- Slika tima SAD bila je okačena u podrumu, gde je bila i moja soba. Gledao sam je svakog dana, to je bukvalno bio jedan od mojih najvećih klinačkih snova, da igram za SAD - rekao je Bankero, koji je ovog leta prvi put posetio Italiju. - Znate onaj osećaj leptirića u stomaku kada idete negde? Tako mi je bilo. 

I Paolov otac je zajedno sa sinom prvi put posetio zemlju iz koje potiče, tako da je teško osuđivati 20-godišnjeg košarkaša zbog odluke da bude deo selekcije SAD. Nije bilo teško čelnicima Košarkaškog saveza Italije, koji su govorili da ih je Bankero prevario.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TAJNI SASTOJAK: Ovo niko nije očekivao! Evo kako je, zapravo, Novak Đoković noću napravio podvig na Rolan Garosu o kome sada priča ceo svet